Κούνησε… μαντήλι ο Απόλλων Λάρισας

Super League 2 16 Μαρτίου 2023, 5:55

Ο Απόλλων Λάρισας λίγες ημέρες μετά από την… παρωδία στο Καυτανζόγελιο με τον Ηρακλή δήλωσε την παραίτησή του από το πρωτάθλημα της Super League 2.

/Bella Pizza

Είχε προηγηθεί η επιστολή της SL2 προς την ομάδα, με την οποία η διοργανώτρια αρχή πρότεινε στον Απόλλωνα Λάρισας να σκεφτεί το ενδεχόμενο παραίτησης αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε έναν αγώνα.

Μένει να φανεί αν αυτή η εξέλιξη φέρει νέα δεδομένα αναφορικά με την προεδρία της Super League 2, καθώς για παράνομη συμμετοχή του Απόλλωνα Λάρισας στις εκλογές προσέφυγε κατά του κύρους της διαδικασίας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας:

Αξιότιμα μέλη του συνεταιρισμού, αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Κατόπιν των συνεχόμενων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και οικονομικό επίπεδο, έχοντας και το αίσθημα ευθύνης έναντι του συνεταιρισμού, η ομάδα μας, μέσω του διοικητικού συμβουλίου αυτής, αποφάσισε να αποχωρίσει οριστικά από τη συνέχεια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το ήδη ορισμένο παιχνίδι της Κυριακής.

Απολογούμαστε με το παρόν, για την αδιέξοδη κατάσταση που περιήλθαμε χωρίς απαραίτητα η ευθύνη να βαραίνει εξ ολοκλήρου την σημερινή διοίκηση.

Κύριε Πρόεδρε, αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, και ανταποκρινόμαστε άμεσα στον προβληματισμό σας, δηλώνοντας μη συνέχιση από το πρωτάθλημα ώστε να μην σας δημιουργήσουμε περαιτέρω προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Καλή θητεία σε σας. Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες ομάδες.

Ευχόμαστε να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις όλες οι λοιπές ομάδες.

Η επιστολή του Πέτρου Μαρτσούκου προς τον Απόλλωνα Λάρισας:

Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος της SL2 κ. Πέτρος Μαρτσούκος απέστειλε σήμερα 15.03.2023, την κάτωθι επιστολή στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας:

Κύριοι,

Όπως γνωρίζετε μέχρι σήμερα σας έχουν αφαιρεθεί έξι (6) βαθμοί από το βαθμολογικό πίνακα και εντός του τρέχοντος δεκαημέρου θα σας αφαιρεθούν επιπλέον τρεις (3) βαθμοί.
Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον αγώνα μεταξύ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, έμεινε η ομάδα σας στον αγωνιστικό χώρο με έξι (6) παίκτες με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.
Επειδή το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη η δε Διοργανώτρια αντιμετωπίζει πλείστα προβλήματα παρακαλούμε, όπως φροντίσετε να μην επαναληφθούν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.
Σε διαφορετική περίπτωση που αντιληφθείτε ότι η ομάδα σας δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε έναν αγώνα, ζητούμε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο παραίτησης από το πρωτάθλημα της Super League 2 – Betsson

Για την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας Super League 2

O Πρόεδρος

Πέτρος Μαρτσούκος

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad