Κουλούρας: Καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος το ΣΥΝΚΑ

Γ' Εθνική 26 Μαΐου 2021, 19:50

Ανακουφισμένος από τη μεγάλη νίκη σωτηρίας της ομάδας του στις Μουρνιές παρουσιάστηκε ο Γιάννης Κουλούρας.

Ο προπονητής της Νεάπολης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την πορεία που έχουν καταφέρει να κάνουν το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να βρίσκονται μία ανάσα από την παραμονή.

Παρά την ήττα του ΣΥΝΚΑ στον αντίποδα, ο Κουλούρας ανέφερε ότι πρόκειται συνολικά για την καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για το ματς: « Η Νεάπολη έχει κάνει ούτως ή άλλως ένα πολύ μεγάλο βήμα εδώ και πολύ καιρό. Σίγουρα αυτή η νίκη μας δίνει πάρα πολλές ελπίδες για τη σωτηρία. Επιπλέον μεγάλη νίκη γιατί έγινε απέναντι σε έναν αντίπαλο που τον έχω παρακολουθήσει πολλές φορές σε βίντεο και είναι για ‘μένα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, ασχέτως ότι δε βρίσκεται τώρα αρκετά ψηλά. Μία ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, ξεκινά τις επιθέσεις της από πίσω, είναι δομημένη καλά. Και επειδή έτυχε και είδα κάποιες συνεντεύξεις του κόουτς δεν είναι τυχαίο. Αυτό ξέρω ότι οφείλεται πάρα πολύ στη δουλειά που κάνει. Γι’ αυτό είναι μία σπουδαία νίκη για ‘μας και έγινε απέναντι σε μία ομάδα που τη θεωρώ την καλύτερη του πρωταθλήματος.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους εδώ για τη φιλοξενία να ευχηθώ καλή συνέχεια και στη δική μας ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πιστεύω αν είμαστε λίγο προσεκτικοί στα επόμενα δύο παιχνίδια, θα καταφέρουμε να πάρουμε αυτή την πολυπόθητη παραμονή που για πάρα πολλούς φάνταζε ακατόρθωτη. Μην ξεχνάτε ότι η Νεάπολη ξεκίνησε με τρεις βαθμούς, είχε παίξει ήδη με την Παλαιόχωρα και δεν πήρε βαθμούς. Και αυτή τη στιγμή είμαστε στους 19 βαθμούς μόνο με ένα παιχνίδι ου πήραμε άνευ τους βαθμούς αυτό με τον Αρη Ρεθύμνου. Ενώ οι περισσότερε ομάδες, γιατί το πρωτάθλημα ξεκίνησε την 4η αγωνιστική, πάνω από 12 ομάδες πήρανε έξι βαθμούς. Αυτό ήταν άνισο, έπρεπε να είχαν δοθεί αυτοί οι βαθμοί, αλλά είναι μία απόφαση και πρέπει να τη σεβαστούμε. Αυτό κάνει όμως την προσπάθεια όλων μας πολύ πιο αξιόλογη και επιτυχημένη. Παρ ‘ολα αυτά βέβαια, θα πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί, ίσως θα θα χρειαστούμε κάποιο βαθμό ακόμα για να είμαστε σίγουροι για την παραμονή. Αυτή τη νίκη την “πληρώσαμε” βέβαια, γιατί ένας παίκτης μας πήγε στο Νοσοκομείο και ίσως να έχει κάποιο  κάταγμα, αυτό δε μας αφήνει να χαρούμε πάρα πολύ. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να το ξεπεράσει εύκολα.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad