Κουλιμπαλί, ο καλύτερος δεξιός μπακ στην Ελλάδα!

Πλατανιάς | 23 Φεβρουαρίου 2016, 20:56

Μεγάλη ικανοποίηση στον Πλατανιά επικρατεί για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ο οποίος για ένα ακόμα παιχνίδι, αυτό με τον Παναιτωλικό, ήταν εξαιρετικός.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 27χρονος δεξιός μπακ από το Μάλι κατάφερε για μία ακόμα φορά με την αγωνιστικότητα και το εν γένει παιχνίδι του να στρέψει και πάλι πάνω του τα βλέμματα, αλλά και να κερδίσει τον θαυμασμό του κόσμου που βρέθηκε στα Περβόλια αλλά και όσων παρακολούθησαν το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Εχοντας πλέον περάσει ένα μεγάλο μέρος της σεζόν και βαδίζοντας το πρωτάθλημα προς την ολοκλήρωσή του, δημιουργείται το ερώτημα εάν ο Κουλιμπαλί είναι ο καλύτερος δεξιός μπακ στη Σούπερ Λιγκ όπου από τον Πλατανιά τουλάχιστον η απάντηση είναι προς ναι, αφού παίκτης με τέτοια διάρκεια στην απόδοσή του και έχοντας σημειώσει τόσο καλές εμφανίσεις, παίζοντας πάνω από το συνηθισμένο μέσο όρο είναι δύσκολο να υπάρχει άλλος φέτος στην Ελλάδα! Αυτή είναι η πραγματικότητα και όποιος δεν το “βλέπει” ή έχει άλλη άποψη, πολύ απλά… κάνει λάθος!

Κοινό μυστικό επίσης είναι ότι στον Πλατανιά θα τους απασχολούσε με ενδιαφέρον πιθανή πρόταση για την πώληση του ποδοσφαιριστή τους που έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο και κατά συνέπεια από τον ερχόμενο χειμώνα θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Κατά συνέπεια προβλέπεται ένα καλοκαίρι ιδιαιτέρως… ενδιαφέρον από αυτή την πλευρά, παρόλα αυτά είναι πολλά τα θέματα που θ’ απασχολήσουν την ομάδα του Πλατανιά με τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος. Μέχρι τότε, όμως, αν μη τι άλλο, θα δοθεί η ευκαιρία στον κόσμο του Πλατανιά να απολαμβάνει αυτόν τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή κι από την άλλη, στους λίγους τυχόν που δεν τον γνωρίζουν, να επιβεβαιώσουν για το τι παίκτης πρόκειται…  

Estrella