Κουλιεράκης: «Προσωπικά εγώ το πίστευα»

Εκτός συνόρων | 19 Νοεμβρίου 2022, 20:50

Λίγο πριν αναχωρήσουν για τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μίλησαν στην κάμερα του PAOKTV για την παρουσία τους στην 1η ομάδα του "δικεφάλου".

Δυο νεαρά και ταλαντούχα παιδιά κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις στον φετινό ΠΑΟΚ και να καθιερωθούν στη βασική ενδεκάδα. Ο Χανιώτης κεντρικός αμυντικός Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας τους στο προτού ενσωματωθούν με τις Εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπαν για…

Το αν πίστευαν στην αρχή της σεζόν πως θα έχουν φτάσει να είναι βασικοί μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος:

Κουλιεράκης: «Προσωπικά εγώ θα το πίστευα, επειδή έχουμε μεγαλώσει μαζί με τον “Ντέλια” και ξέρουμε ο ένας τις δυνατότητες του άλλου. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις καθημερινά. Αργά ή γρήγορα με τον καλό μας εαυτό, θα γινόταν αυτό, εγώ το πίστευα.»

Κωνσταντέλιας: «Ακριβώς το ίδιο. Κι εγώ το πίστευα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Δουλεύαμε κάθε μέρα και περιμέναμε την ευκαιρία να έρθει. Την πήραμε και τώρα πάμε μπροστά.»

Το σερί των τριών νικών του ΠΑΟΚ και το αν προτιμούσαν να μη γίνει τώρα η διακοπή λόγω μουντιάλ:

Κωνσταντέλιας: «Εντάξει είχαμε ρυθμό. Μας άρεσε αυτό που παίζαμε συνέχεια. Μας αρέσει και των δύο να κερδίζουμε. Είναι λίγο περίεργο τώρα να διακοπεί, αλλά εντάξει θα συνεχίσουμε να κερδίσουμε και όταν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.»

Το τι να περιμένουμε από αυτούς όταν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα:

Κουλιεράκης: «Τα ίδια και καλύτερα.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad