Κουκλάκης: Ανήθικο να στερείς το χόμπι από ερασιτέχνες αθλητές!

Μπάσκετ 1 Νοεμβρίου 2016, 18:03

Ο Γιώργος Κουκλάκης δε μιλάει συχνά, αλλά όταν το κάνει είναι καυστικός και κάνει, επί της ουσίας, κριτική. Εν προκειμένω πήρε θέση για το θέμα των δελτίων των αθλητών του Κύδωνα που δεν τους αποδεσμεύει η ομάδα τους.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και άλλων ομάδων της Α1, αλλά και πρώην παίκτης του Κύδωνα Χανίων (όπου και αναδείχθηκε) είναι ιδιαίτερα καυστικός για τον τρόπο που διαχειρίζεται η χανιώτικη ομάδα το ζήτημα των δελτίων των παικτών που δεν μπορούν, τη δεδομένη στιγμή, να αγωνιστούν με τον ΑΟΚ Χανιά που επέλεξαν να συνεχίσουν την καριέρα τους.

aok gia sympaiktes

Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση Κουκλάκη στο facebook:

Επειδή πολύ φίλοι μου, ζήτησαν να πάρω θέση σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με το μπασκετ των Χανίων έχω να πω τα εξής: 
Ήμουν, είμαι και θα είμαι παιδί του ΚΥΔΩΝΑ…. Δυστυχώς όμως για το τμήμα μπασκετ, πολλά χρόνια τώρα διοικούν τον σύλλογο άνθρωποι οι οποίοι βλέπουν το τμήμα σαν την χήνα με τα χρυσά αυγά, που συντηρεί όλα τα υπόλοιπα τμήματα. Πλήρης απαξίωση όλων… Άλλωστε φαίνεται από την αντιμετώπιση που έχει προς όλους εμάς που έχουμε προσφέρει ….

Ένα παράδειγμα μόνο: Ούτε καν τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΤΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΝ. Αντίθετα απο το Ρέθυμνο. Ντροπή και μονο αυτό.. Όσο για το θέμα με τα δελτία των παιδιών που θέλουν να φύγουν, είναι το λιγότερο ανήθικο να στερεις απο ερασιτέχνες αθλητές το χόμπι τους.
Δεν είναι αυτός ο Κύδωνας.

Η ανάρτηση Κουκλάκη τα λέει όλα και σύντομα θα τοποθετηθεί με περισσότερες λεπτομέρειες…

karta antonis garden