Κούγιας: Λαμόγια του… κερατά στον Πλατανιά! Μαθιουλάκης: Είσαι καραγκιόζης!

Πλατανιάς | 31 Αυγούστου 2016, 22:47

Σε μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον του Μανώλη Μαθιουλάκη προέβη ο Αλέξης Κούγιας στο πλαίσιο του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ. Ο παράγοντας της Λάρισας έκανε λόγο για... λαμόγια, για να λάβει την απάντηση του προέδρου του Πλατανιά ότι είναι... καραγκιόζης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sport24 οι διάλογοι έχουν ως εξής:

Κούγιας: «Παλιολαμόγια! Είστε ένα χωριό! Εχετε αναγάγει τη λαμογιά σε επιστήμη για να μείνετε στην κατηγορία! Λαμόγια του κερατά!!».

Μαθιουλάκης: «Ολο πετιέσαι, είσαι ένας καραγκιόζης! Ολη η Ελλάδα ξέρει ποιος είσαι. Μιλάς για συναίνεση και ρίχνεις λάσπη στον Γιώργο Στράτο».

Ειδικότερα, τα όσα απίστευτα συνέβησαν στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, σύμφωνα με το ακριβές ρεπορτάζ του sport24 έχουν ως εξής:

«”Γαλλικά” στο διοικητικό συμβούλιο της Super League. Αλέξης Κούγιας και Μανώλης Μαθιουλάκης αντάλλαξαν σκληρές εκφράσεις, ενώ “πυρά” δέχτηκαν Πανόπουλος – Στράτος, με αποτέλεσμα τη 15λεπτη διακοπή.

Δεν έλειψε η ένταση στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου της Super League την Τετάρτη (31/8), στο οποίο πρόεδρος της διοργανώτριας εκλέχθηκε ο αντιπρόεδρος της Ξάνθης, Γιώργος Στράτος. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αντάλλαξε σκληρές εκφράσεις με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πλατανιάς, Μανώλη Μαθιουλάκη.

Ο Κούγιας επιτέθηκε στον Κρητικό παράγοντα λέγοντάς του: “Παλιολαμόγια. Είστε ένα χωριό. Εχετε αναγάγει τη λαμογιά σε επιστήμη για να μείνετε στην κατηγορία. Λαμόγια του κερατά”. Για να λάβει την απάντηση: “Ολο πετιέσαι, είσαι ένας καραγκιόζης. Ολη η Ελλάδα ξέρει ποιος είσαι. Μιλάς για συναίνεση και ρίχνεις λάσπη στον Γιώργο Στράτο”.

Το διοικητικό συμβούλιο διεκόπη για περίπου ένα τέταρτο, αλλά και πάλι οι φωνές διαδέχονταν η μία την άλλη. Όταν ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, “έριξε” την ιδέα να αναλάβει τη γενική διεύθυνση της Super League πολυεθνική εταιρεία, ο Κούγιας του είπε: “Αρχισες πάλι να λες αυτά που σου είπαν. Τα κάνεις όλα για το συμφέρον σου. Ο,τι πρόταση φέρνεις είναι με σκοπιμότητα”.

Ο Κούγιας, μάλιστα, φέρεται να αποκάλεσε ανίκανο τον Στράτο, που μόλις είχε αναλάβει εκ νέου την προεδρία, για να λάβει την εξής απάντηση: “Τώρα εγώ είμαι πρόεδρος και διευθύνω την κουβέντα”».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad