Κούγιας για Τάτση: Η επιλογή έγινε για να διεκδικήσουμε έξοδο στην Ευρώπη

Super League 1 24 Νοεμβρίου 2020, 21:51

Μεγάλους στόχους έθεσε ο Αλέξης Κούγιας στην παρουσίαση του Γιάννη Τάτση όσον αφορά το λόγο που όπως είπε, έγινε η επιλογή στο πρόσωπό του για την θέση του προπονητή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Η επιλογή του Γιάννη Τάτση δεν είναι για να σωθεί η ομάδα αλλά για να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι γνωρίζει προσωπικά τον Τάτση από την κοινή τους παρουσία στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Λιτή από την άλλη ήταν η δήλωση του Γιάννη Τάτση ο οποίος ευχήθηκε να μπορέσει να βοηθήσει στο να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας.

Η σχετική αναφορά που κάνει ομάδα της Λάρισας για την παρουσίαση η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα έχει ως εξής:

Παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας Ιωάννη Τάτση από τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου κ. Αλέξη Κούγια.

Ο κ.Αλέξης Κούγιας συνοπτικά δήλωσε:

«Γνωρίζω προσωπικά τον Γιάννη από την κοινή μας παρουσία στα Γιάννενα και πρόκειται για ένα εξαιρετικό άνθρωπο. Ο Γιάννης σαν ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο είχε το πνεύμα του προπονητή, πράγμα που φαινόταν ότι θα γίνει προπονητής. Αυτό που ονειρεύομαι για την ΑΕΛ είναι να μείνει ένας προπονητής χρόνια στην ομάδα και μαζί να ζήσουμε επιτυχίες. Η επιλογή του Γιάννη Τάτση δεν είναι για να σωθεί η ομάδα αλλά για να διεκδικήσει η ομάδα την έξοδο στην Ευρώπη. Τέλος να ευχαριστήσω την ομάδα της Καλλιθέας για την άμεση αποδέσμευση του Γιάννη που μας βοήθησε να ολοκληρώσουμε άμεσα την επίτευξη της συνεργασίας».

Ιωάννης Τάτσης:

«Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του κ. Κούγια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Εύχομαι με την παρουσία μου στην ομάδα να κάνω όλους τους ανθρώπους γύρω από τον σύλλογο χαρούμενους και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania