Κούγιας: Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι με ενδιαφέρει η θέση του προέδρου

Super League 1 25 Αυγ 2016, 13:54

Σε κατηγορηματική, όπως αναφέρει, διάψευση προχωρά ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με ενδιαφέρον του, το οποίο γράφτηκε και φημολογήθηκε αυτές τις μέρες που τον αφορά για τη θέση του προέδρου στη Σούπερ Λιγκ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια η εξήγησή του είναι η εξής:

«Πολύ γνωστή αθλητική εφημερίδα των Αθηνών με κορυφαίους τίτλους αναφέρει ότι ενδιαφέρομαι να γίνω Πρόεδρος της Super League κι ότι γι’ αυτό το λόγο έχω “κάνει άνοιγμα” στον κ. Ιβάν Σαββίδη.

Διαψεύδω κατηγορηματικά την είδηση, αφού οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, οι οικογενειακές μου υποχρεώσεις και η διοίκηση της ΑΕΛ δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ με τίποτα άλλο παρά μόνο με αυτά τα ενδιαφέροντα.

Με τον κ. Σαββίδη δεν έχω ανταλλάξει ούτε καλημέρα και οι δηλώσεις μου για την προσωπικότητά του χθες σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης προέρχονται μόνο και μόνο από τα όσα έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ, αλλά και από τη συμπεριφορά του εκπροσώπου του Μάκη Γκαγκάτση στο ΔΣ της Super League.

Αν ήθελα να είμαι είτε Πρόεδρος της ΕΠΟ, είτε Πρόεδρος της Super League, είτε Πρόεδρος της Football League, είτε Πρόεδρος της ΕΠΑΕ στο παρελθόν, θα το είχα κάνει με εύκολο τρόπο, αλλά ποτέ δεν το επεδίωξα, γιατί η σχέση μου με το ποδόσφαιρο ήταν πάντοτε η σχέση του χορηγού σε ιστορικές ομάδες (Ηρακλής, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, ΑΕΛ) και ουδέποτε έχω κερδίσει κάτι, εκτός από την ηθική εκτίμηση των ανιδιοτελών οπαδών όλων των ομάδων όλης της Ελλάδος».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad