Κώττας για Άρη: Να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι

Ρέθυμνο Cretan Kings | 26 Ιανουαρίου 2017, 16:40

Για το εκτός έδρας παιχνίδι που δίνει το Ρέθυμνο Cretan Kings με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, για τη 15η αγωνιστική της Basket League μίλησε ο Θωμάς Κώττας.

Σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της ομάδας τονίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν στο ματς αυτό αλλά και το πόσο διαφορετικό θα είναι σε σχέση με τον πρώτο γύρο και την αναμέτρηση στο Ρέθυμνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Από εδώ και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε ακόμη περισσότερο, αφού έχουμε μπει στην “αντίστροφη μέτρηση” της Stoiximan.gr Basket League. Να κοιτάξουμε κάποια θέματα που έχουμε στην άμυνα γιατί εκεί πονάμε πιο πολύ. Αυτό θα πρέπει να το εφαρμόσουμε από το επόμενο κιόλας παιχνίδι κόντρα στον Άρη, σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του ματς διαφορετικά το σκορ θα ξεφύγει πριν το καταλάβουμε. Αυτό είναι το σημείο που θα πρέπει να προσέξουμε, δηλαδή την συγκέντρωση μας, για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Θεωρώ πως το Σαββατιάτικο ματς δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι του α’ γύρου, καθώς η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο και πόσο μάλλον από την στιγμή που θα παίξουμε σε μία από τις πιο καυτές του πρωταθλήματος».

 

karta antonis garden
zgas

Rabona ad