Κωτσοβός: Στόχος μας είναι η νίκη στα Χανιά

Αντίπαλοι ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ | 21 Απριλίου 2017, 22:26

Ντεμπούτο στον πάγκο της Προοδευτικής θα κάνει στα Χανιά, στο ματς με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, ο Νίκος Κωτσοβός. Τι λέει για το παιχνίδι με την Χανιώτικη ομάδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νεοπροσληφθείς τεχνικός της Προοδευτικής μίλησε στο αθλητική ιστοσελίδα SDNA για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των “βυσσινί” καθώς και για τον προσεχή αγώνα της Κυριακής στις Μουρνιές:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την διοίκηση για την τιμή που μου έκαναν, να αναλάβω το ιστορικό αυτό σωματείο. Η συνεργασία μας θα είναι και για την νέα χρονιά.

Στόχος της ομάδας με δεδομένο ότι πλέον έχει πετύχει τον στόχο της, είναι να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παίκτες που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί κι έπειτα θα υπάρξει αξιολόγηση του roster, προκειμένου να δούμε τι παίκτες και σε ποιες θέσεις χρειαζόμαστε ενίσχυση για την νέα σεζόν. Όσον αφορά τα πέντε παιχνίδια που απομένουν, στόχος μας είναι η νίκη.»

Για τα προβλήματα που υπάρχουν ενόψει ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: «Οι απουσίες είναι πάρα πολλές, καθώς αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών, ιώσεων και τιμωριών. Ωστόσο παρά τις απουσίες που έχουμε, θα προσπαθήσουμε σε όλα τα παιχνίδια για την νίκη.»

Estrella
Papantonakis Cards