Κώτσιος: Οργανωμένος ο Κισσαμικός – Δηλώσεις και από Οστοϊτς

Χανιά | 30 Οκτωβρίου 2016, 16:31

Υπολογίζουν στον Κισσαμικό στον ΟΦΗ όπως μαρτυρούν οι δηλώσεις από το Ηλία Κώτσιο, με τον αρχηγό της ηρακλειώτικης ομάδας να χαρακτηρίζει τον αντίπαλό τους ως οργανωμένο και ο οποίος κατά την άποψή του, είχε πέρσι μια καλή παρουσία στη Φούτμπολ Λιγκ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με τον Κώτσιο: «Επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα. Εχουμε μεγάλους στόχους σαν ομάδα. Παίζουμε με ένα αντίπαλο που είναι οργανωμένος και είχε και πέρσι πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Εμείς πηγαίνουμε για να κερδίσουμε, με κάθε τρόπο το παιχνίδι. Ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί απ’ ό,τι ήμασταν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Κύπελλο, στο οποίο ήμασταν πολύ καλοί αλλά δεν πήραμε τίποτε. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε σε αυτό το παιχνίδι, να κάνουμε μια αντίστοιχη εμφάνιση και να πάρουμε και τους βαθμούς της νίκης».

ΜΠΡΑΝΚΟ ΟΣΤΟΙΤΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

Επίσης, δηλώσεις για το παιχνίδι της Δευτέρας παραχώρησε και ο Μπράνκο Οστοϊτς, με τον κεντρικό αμυντικό του ΟΦΗ να τονίζει τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Δουλέψαμε πολύ αυτούς τους τρεις μήνες και τώρα είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά. Στόχος μας είναι να ανέβουμε κατηγορία και πάμε δυνατά για να κάνουμε το πρώτο βήμα, για το στόχο».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards