Κώστας Ανυφαντάκης: «Θα συνεχίσουμε ως το τέλος»

Επισκοπή | 19 Μαΐου 2023, 20:23

«Θα πρέπει να συνεχίσουμε ως το τέλος να προσπαθούμε με το ίδιο ύφος, αξιοπρέπεια και ανταγωνιστικότητα» δήλωσε ο Κώστας Ανυφαντάκης μετά την εντός έδρας ήττα της Επισκοπής από την Προοδευτική.

/Bella Pizza

Η Προοδευτική με πρωταγωνιστή τον Λουίς Μπόρχε πέρασε νικηφόρα από το Ρέθυμνο με 3-0 και πήρε ανάσα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Με πρωταγωνιστή Μπόρχες η Προοδευτική, 3-0 την Επισκοπή

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Κώστα Ανυφαντάκη, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης:

«Ήταν άλλο ένα δύσκολο παιγνίδι όπου ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο στο πρώτο ημίχρονο. Αγωνιστική ταυτότητα υπήρχε, ποιότητα υπήρχε, θέλαμε να κυριαρχήσουμε και τα καταφέραμε σ’ έναν βαθμό.

Θεωρώ μάλιστα ότι σε αυτό το πρώτο διάστημα είχαμε δυο – τρεις καλές στιγμές για να προηγηθούμε. Μείναμε όμως πίσω στο 43′ με 0-1 και μετά όλα γίνονται πιο δύσκολα.

Και γίνονται πιο δύσκολα γιατί, παρά το γεγονός ότι πρέπει να δείξουμε την ποιότητα για να διεκδικήσουμε το ματς, ένα λάθος και μία κόκκινη κάρτα (Βουκελάτος) ως το 65′ καθορίζουν το ματς.

Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Οι στιγμές είναι που μας δικάζουν όπως και η έλλειψη εμπειρίας, η έλλειψη συγκέντρωσης και το ψυχολογικό βάρος με το οποίο αγωνιζόμαστε γιατί, κακά τα ψέματα δεν είναι εύκολο για παιδιά 20-22 χρονών να παίζουν γνωρίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση τους.

Πάρα ταύτα, εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε ως το τέλος να προσπαθούμε με το ίδιο ύφος, αξιοπρέπεια και ανταγωνιστικότητα.

Είμαστε άνθρωποι που πρέπει να υπηρετούμε το ποδόσφαιρο, που θέλουμε να προσφέρουμε σε όλους φιλάθλους και αντιπάλους το ότι παίζουμε σ’ ένα όμορφο γήπεδο και στο τέλος, εάν μπορούμε, να το ευχαριστιόμαστε.

Στο τέλος θα γίνει η αποτίμηση γενικότερα για το τί κάναμε και πρόκειται να κάνουμε.»

Estrella
Papantonakis Cards
Chania cash
Nymfi-Restaurant
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad