Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στην Παλαιόχωρα

Σκάκι | 26 Ιουλίου 2016, 17:37

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το 9ο Διεθνές Τουρνουά της Παλαιόχωρας και ο VitaliyBernadskiy (2537 UKR) δεν ξεκολλάει από την κορυφή.

Με την χτεσινή του ισοπαλία εναντίον του συμπατριώτη του (SivukVitaly) παραμένει μόνος πρώτος με 6,5 βαθμούς και ακολουθεί ένα γκρουπ των πέντε ατόμων σε απόσταση αναπνοής ελπίζοντας σε κάποιο στραβοπάτημά του, αυτοί είναι ο SivukVitaly (UKR2509), NevednichyVl. (2549 ROU), Στέλιος Χαλκιάς (2543), RychagovAndrey (2558 RUS) και MomchilNikolov (2571 BUL). Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιεί ο Ρεθυμνιώτης σκακιστής Τζουγανάκης Παντελής που με την χτεσινή του νίκη επί του GMStopaJacekέφτασε στους 5,5 βαθμούς και βρίσκεται στην 13η θέση, ενώ ο Νικόλας Θεοδώρου μετά τη χτεσινή του ήττα βρίσκεται πλέον στην 16η θέση με 5 βαθμούς.

Βοζινάκη Ανθή

Μία θέση παρακάτω είναι ο Γιάννης Καλογερής που απέσπασε σημαντική ισοπαλία με τον EylonNakar (ISR2494). Στις γυναίκες είχαμε νέες ανακατατάξεις στην κορυφή με την 16χρονη Eswaran Ashritha από τις ΗΠΑ να υπερτερεί στα κριτήρια έναντι της Enkhtuul Altan-Ulzii από την Μογγοκία και στην 3η θέση βρίσκεται μία άλλη 16χρονη η Tukaeva Adelya από την Ρωσία. Από τα χτεσινά αποτελέσματα ξεχωρίζουμε τις νίκες της Ανθής Βοζινάκη επί του Γιώργου Καδιάνη, του Άρη Ονταμπασίδη επί της VelikivAdelaκαι του Χομπιτάκη Κων/νου επί του Van Der Veen Ronald.

Πλούσιο είναι όμως και το πρόγραμμα των Παράλληλων εκδηλώσεων το οποίο συνεχίζεται καθημερινά. Τη χτεσινή μέρα παίκτες και συνοδοί απόλαυσαν μια εξαιρετική συναυλία του μουσικού συγκροτήματος “VAMOS” η οποία πραγματοποιήθηκε έξω από το χώρο αγώνων. Τη σημερινή μέρα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τοπικούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα Σελίνου!
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και liveαναμετάδοση των αγώνων μπορείτε να δείτε καθημερινά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΣΑΧ www.chaniachess.gr .

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad