Κορυφαίος στον κόσμο ο Τσουρουνάκης!

Τεχνική Κολύμβηση | 25 Ιουνίου 2016, 1:17

Την κορυφή στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης που γίνεται στο Βόλο έπιασε ο Αντώνης Τσουρουνάκης.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής “τρέλανε” τους πάντες  και με ένα εκπληκτικό φίνις στον τελευταίο τελικό της βραδιάς, τα 400 μ. επιφάνεια ανδρών (όπου είχαμε διπλή ελληνική συμμετοχή) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 2.58.12 Ο 28χρονος Έλληνας πρωταθλητής, που στον προκριματικό το πρωί ήταν με τον 6ο καλύτερο χρόνο, ένιωσε απόλυτα δικαιωμένος με την κατάκτηση της παγκόσμιας κορυφής στο απόγειο και ίσως στο φινάλε -όπως ο ίδιος δήλωσε- της καριέρας του.

Στον ίδιο τελικό μετείχε και ο Χρήστος Χριστοφορίδης που είχε μπει το πρωί με τον κορυφαίο χρόνο από τον προκριματικό. Στον τελικό ξεκίνησε καλά, αλλά προς το τέλος είχε ένα πρόβλημα με το μαγιό του και τερμάτισε τελικά 3ος, παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο με 2.59.29, που είναι φυσικά μια επίσης μεγάλη επιτυχία. Το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα κατέκτησε ο Ρώσος Εβγένι Σμιρνόφ, ο οποίος μπήκε ανάμεσα στους δυο Έλληνες (2.58.65).

Η Ελλάδα κέρδισε και τρίτο μετάλλιο με τον Λουκά Καρετζόπουλοο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. επιφάνεια με 34.55.

karta antonis garden

Rabona ad