Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 5η θέση της Basket League, παραμένοντας σταθερά στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, τα πέντε τελευταία χρόνια. 16 νίκες – 14 ήττες ήταν ο απολογισμός του “δικεφάλου”.
Στις επί μέρους κατηγορίες είχαμε Χανιώτικη πρωτιά καθώς ο Αντώνης Κόνιαρης, με την παρουσία του στα play off, έφτασε τις 64 ασίστ στη σεζόν και προσπέρασε στο… νήμα τον Νέναντ Μιλιένοβιτς (62). Πάντως ο Σέρβος είχε καλύτερο μέσο όρο (2,4 έναντι 2,1) καθώς είχε τέσσερα ματς λιγότερα.
Ο Χανιώτης γκαρντ ξεκίνησε την καριέρα του στον Α.Ο. Ακρωτηρίου (στα Χανιά). Σε ηλικία 14 ετών μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ (το καλοκαίρι του 2011). Έκανε ντεμπούτο σε αγώνα της μεγάλης κατηγορίας κόντρα στον Κολοσσό σε ηλικία 16 ετών και 12 ημερών. Τον Ιούλιο του 2014 μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό. Δύο χρόνια αργότερα (Ιούλιος 2016) αποδεσμεύτηκε από τον Παναθηναϊκό και τον περασμένο Αύγουστο επέστρεψε στον ΠΑΟΚ.



