Κωπηλατούν για τον “Συνάνθρωπο”

Κανόε-Καγιάκ | 25 Απριλίου 2021, 11:54

Μια σημαντική πρωτοβουλία έλαβε η ομάδα κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, διοργανώνοντας Μαραθώνιο Αγάπης με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Ομάδας Στήριξης "Συνάνθρωπος".

Ειδικότερα, την Μεγάλη Τετάρτη το πρωί και για 10 ολόκληρες ώρες (8:00-18:00), αθλητές και αθλήτριες του τμήματος θα κωπηλατήσουν με κανόε καγιάκ και Sup στο δημοτικό ναυταθλητικό κέντρο Σούδας (στον κολπίσκο μπροστά από την ιχθυόσκαλα) με σκοπό να διανύσουν από 90 έως 120 χλμ. Οσα χρήματα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στον “Συνάνθρωπο”.

Η σχετική ανακοίνωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου, την ΑΝΕΚ LINES και τον σύλλογο γονέων & φίλων κανόε καγιάκ Ν.Ο. Χανίων θα πραγματοποιήσουν Μαραθώνιο Αγάπης με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Ομάδας Στήριξης “ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ”.

Οι αθλητές-τριες του τμήματος θα κωπηλατήσουν με κανόε καγιάκ και Sup στο δημοτικό ναυταθλητικό κέντρο Σούδας (στον κολπίσκο μπροστά από την ιχθυόσκαλα) με σκοπό να διανύσουν από 90 έως 120 χλμ.

O Μαραθώνιος Αγάπης θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου, με ώρα έναρξης τις 8 το πρωί και ώρα λήξης τις 6 το απόγευμα.

Επιχειρήσεις που επιθυμούν να υποστηρίξουν την φιλανθρωπική αθλητική δράση, μπορούν να επιλέξουν μέσα από την φόρμα δήλωσης συμμετοχής το ποσό της χρηματοδότησης που επιθυμούν, επιλέγοντας από 1 ευρώ έως 5 ευρώ το χιλιόμετρο, το οποίο θα πολλαπλασιαστεί με τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν οι αθλητές-τριες.

Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του Μαραθωνίου σε λογαριασμό της Ομάδας Στήριξης “ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ”, αφού κοινοποιηθούν τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν οι αθλητές-τριες.

ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πολίτες που επιθυμούν να υποστηρίξουν την φιλανθρωπική αθλητική δράση μπορούν να καταθέτουν απευθείας το ποσό της αρεσκείας τους στους παρακάτω λογαριασμούς:

• ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ GR9706900010000000176976002

• ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR8901727580005758099312481

Αιτιολόγηση κατάθεσης: Μαραθώνιος Αγάπης Ν.Ο. Χανίων

Επίσης θα πραγματοποιηθεί και παράλληλη δράση για συγκέντρωση τροφίμων τα οποία θα διατεθούν στις άπορες οικογένειες της Σούδας δια μέσω των ενοριών των Αγίου Νικολάου και Αγίου Νεκτάριου Σούδας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη μέχρι τώρα συνεισφορά σας και ευελπιστούμε στην υποστήριξη σας

Καλή Ανάσταση & καλό Πάσχα! 

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad