Κοπή της πίτας για τα “Δοξάκια”

Δόξα Παχιανών | 30 Ιανουαρίου 2023, 15:02

Η Ακαδημία της Δόξας Παχιανών πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωσή της για την κοπή της πίτας για τα τμήματα υποδομής της.

Oinolatris

Σε όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα στο Mega Place, στον Βλητέ, τα “Δοξάκια” είχαν την ευκαιρία για… απόδραση λίγων ωρών. Για τους τυχερούς που στο κομμάτι τους υπήρχε το φλουρί η Δόξα Παχιανών είχε μεριμνήσει να υπάρχει από ένα δώρο από τα “Σταυρος Σπορ”.

Η ενημέρωση της ομάδας:

Εκοψαν την πίτα τους τα “Δοξάκια”

Σε όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα στο Mega Place, στον Βλητέ, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας των τμημάτων της Ακαδημίας της Δόξας Παχιανών, το πρωί της Κυριακής (29/01).

Τα “Δοξάκια” έκοψαν ανά τμήμα την πίτα τους και είχαν την ευκαιρία για λίγες ώρες… απόδρασης και παιχνιδιού, συνοδευόμενα από τους γονείς τους. Οι… τυχεροί που στο κομμάτι τους υπήρχε φλουρί πήραν από ένα δώρο.  

Ευχαριστούμε τo προσωπικό του Mega Place για την υποδειγματική περιποίηση και τις μητέρες των παιδιών της Ακαδημίας μας για τις βασιλόπιτες που επιμελήθηκαν με πολλή αγάπη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το καλό για το επόμενο έτος!

Estrella
Oneirochora
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad