Κοπή πίτας με το κέφι στα ύψη (pics)

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 29 Ιανουαρίου 2017, 14:18

Μέσα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο Premiera Live που γέμισε ασφυκτικά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Δείτε φωτογραφίες:

Η ανακοίνωση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έχει ως εξής:

«Παρουσία του αντιπροέδρου του Συνεταιρισμού Καταναλωτών (ΣΥΝ.ΚΑ.) Δημήτρη Αλεξάκη, μελών της διοίκησης της ΕΠΣ Χανίων, του Συνδέσμου Προπονητών, των ποδοσφαιριστών των ομάδων Ανδρών, Νεών και Παίδων, αλλά και πολλών φίλων της ομάδας, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έκοψε το βράδυ του Σαββάτου την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο κέντρο Premiera Live που γέμισε ασφυκτικά.

Ο κ. Αλεξάκιης, ο οποίος έκοψε την πίτα της Κυπελλούχου Χανίων, ομάδας των Παίδων, ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν υγεία και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους.

Από πλευράς του, ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Μυλωνάκης, κόβωντας την πίτα των Νέων, τόνισε πως το δύσκολο ταξίδι στη Γ’ Εθνική συνεχίζεται, με τη διοίκηση της ομάδας να κάνει όλες τια απαραίτητες εκείνες κινήσεις, προκειμένου η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία όσο το δυνατόν συντομότερα.

Και ο γενικός αρχηγός Χρόνης Αγγελάκης, κόβωντας την πίτα των Ανδρών, εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως το 2017 θα βρει η ομάδα το δρόμο που της αξίζει.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής προβλήθηκε βίντεο διάρκειας 10 λεπτών με τις σημαντικότερες στιγμές της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ το 2016, σε όλα της τμήματα.

Απών από την εκδήλωση ήταν ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κατσούλης, ο οποίος ήταν εισηγητής σε ένα σημαντικό σεμινάριο προπονητικής στην Κομοτηνή.

Η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ευχαριστεί ιδιαίτερα τους χορηγούς και τους δωροθέτες για τη λαχειοφόρο αγορά της εκδήλωσης, καθώς και τον ιδιοκτήτη του Premiera Live κ. Κατσιά για την πολύτιμη βοήθειά του στη διεξαγωγή της».

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad