Κοπή πίτας για τον ΝΟΧ σε πολύ όμορφο κλίμα

Κανόε-Καγιάκ | 11 Φεβρουαρίου 2016, 14:20

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, ο Σύλλογος γονέων και φιλών του Τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο ενοριακό Κέντρο του Αγίου Νεκταρίου στην Σούδα την περασμένη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, με παρούσα όλη την “οικογένεια” του αθλήματος.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν βραβεύσεις προς τους αθλητές και τις αθλήτριες του Τμήματος ειδικής άθλησης του ΝΟΧ (Special Olympics) που ασχολούνται με το καγιάκ, τους προπονητές του Ναυτικού Ομίλου, Μανόλη Αγγελάκη και Δημήτρη Καραγιαννίδη, καθώς επίσης στους αθλητές και τις αθλήτριες του Τμήματος για τις αγωνιστικές διακρίσεις που σημείωσαν το 2015. Τέλος, απονεμήθηκαν έπαινοι σε αθλητές και αθλήτριες που αρίστευσαν στο γυμνάσιο και το λύκειο, αλλά και σε όσους κατέκτησαν τίτλους σπουδών σε ξένη γλώσσα.

Bravefsi AMEA

Ο βοηθός εφόρου του Τμήματος, Νικόλαος Κουριδάκης προλόγισε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτέλεσε ο Σύλλογος γονέων το 2015 και ακολούθως, ο ιερέας Πατέρας Νεκτάριος έκοψε την πίτα και χάρισε τις ευχές του για το νέο έτος.

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σούδας Κωνσταντίνος Φωκάς και ο αντιπλοίαρχος Μιχαήλ Τζαγκαράκης.

Ο διοργανωτής Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους γονείς για τα εδέσματα που προσέφεραν, καθώς επίσης και τις παρακάτω χανιώτικες επιχειρήσεις:

• Βιβλιοπωλείο “ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ” Περατσάκης Λεωνίδας
• “IMAGE Επιγραφές” Βλαμάκης Γεώργιος
• Βιβλιοπωλείο “ΕΡΜΗΣ” Αφοί Μπυράκη

karta antonis garden