Κοντονής: “Ναι” σε ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Χανίων! Χαρά και ικανοποίηση στον ΝΟΧ

Επικαιρότητα | 11 Μαρτίου 2016, 15:11

Σε μια εξαιρετικά σημαντική δήλωση προέβη στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ AWARDS) ο Σταύρος Κοντονής ο οποίος ανακοίνωσε την βελτίωση και ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Χανίων!

Μάλιστα, αυτές τις μέρες τεχνικά κλιμάκια της ΓΓΑ θα βρεθούν στα Χανιά προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες επισημάνσεις και ελέγχους και εν συνεχεία θα ενημερωθεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

kontonis

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής.

Από την πλευρά του, ο Ναυτικός Ομιλος δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής σε αυτό το γεγονός και έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση την οποία “υπογράφει” το Δ.Σ.

Σύμφωνα με αυτήν:

Με χαρά και ικανοποίηση ακούσαμε την ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή στην εκδήλωση βράβευσης που διοργάνωσε την Τετάρτη 9 Μαρτίου η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ) στην Αθήνα, για την βελτίωση και ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Χανίων.

Το έργο είναι ζωτικής σημασίας για την συνέχιση και αναβάθμιση της αθλητικής προσπάθειας που καταβάλλεται στα Χανιά. Θα είμαστε συμπαραστάτες στη σημαντική αυτή απόφαση του Υπουργείου και αλληλέγγυοι στην προσπάθεια της τοπικής διοίκησης του ΕΑΚ Χανίων.

Η απόφαση αυτή μόνο αισιοδοξία μπορεί να φέρει για το μέλλον των αθλημάτων της πισίνας στους αθλητές και στους γονείς τους, στους προπονητές, στα μέλη της Διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και στους συμπολίτες μας για την συνέχιση της μακράς παράδοσης των Χανίων στον υγρό στίβο.  

Rabona ad