Κοντονής: Ο Αλαφούζος ήθελε να κλείσει η Θύρα 13

Super League 1 22 Ιανουαρίου 2016, 14:41

Δήλωση βόμβα από τον Σταύρο Κοντονή ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν αυτός που ζήτησε το κλείσιμο των θυρών 13 και 14 του "Απόστολος Νικολαΐδης". «Σε σύγχυση ο Υφυπουργός» λέει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Δήλωση – βόμβα από τον Σταύρο Κοντονή ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν αυτός που ζήτησε το κλείσιμο των θυρών 13 και 14 του “Απόστολος Νικολαΐδης”!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο” όπου υποστήριξε ότι στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν από μικρό χρονικό διάστημα, είχαν ταύτιση απόψεων όσον αφορά τους οργανωμένους οπαδούς του Τριφυλλιού.

“Στη συνάντηση που είχαμε πριν λίγο καιρό, παρουσία τρίτου προσώπου, ο κ. Αλαφούζος μου είπε ότι θα έπρεπε να κλείσει η θύρα 13, διότι έχει καταστρέψει την ομάδα” ισχυρίστηκε ο Σταύρος Κοντονής.

Ακόμα, κατηγόρησε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για αλλαγή στάσης και για αποφυγή των ευθυνών που της αναλογούν: “Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέει τα ακριβώς αντίθετα. Η ανακοίνωσή της με εξέπληξε. Είναι εντελώς εμπρηστική. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανέλαβε τις ευθύνες της και επιπλέον απέκρυψε όσα μου είχε πει ο κ. Αλαφούζος, παρουσία τρίτου προσώπου”. 

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Μπερδεύει τους συνομιλητές του ο κ. Κοντονής

Η τοποθέτηση του υφυπουργού Αθλητισμού προκάλεσε την οργή του προέδρου της ΠΑΕ, ο οποίος με ανακοίνωση τονίζει ότι ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο. Επιπλέον, στον Παναθηναϊκό σχολίαζαν για τα λεγόμενα του κ. Κοντονή, επισημαίνοντας ότι μάλλον ο Ζακυνθινός πολιτικός μπερδεύει τις στιχομυθίες με τους συνομιλητές του.

«Ο κ. Κοντονής φαίνεται ότι τελεί σε σύγχυση. Μπερδεύει συνομιλητές και τηλεφωνικές γραμμές. Προφανώς τα περί τιμωρίας του Παναθηναϊκού τα είχε ζητήσει ο κ. Μαρινάκης. Άλλωστε ο υφυπουργός τον αποκαλεί φίλο του, πρόεδρο του Ολυμπιακού και συνομιλεί τακτικά μαζί του.

Ουδείς ξεχνά άλλωστε ότι ο κ. Κοντονής είχε επιτεθεί με ανακοίνωση του κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όταν αυτή εξέδωσε απόφαση επιβολής προστίμου στον κ. Μαρινάκη για παραβίαση των περιοριστικών όρων λόγω του κατηγορητηρίου για την εγκληματική οργάνωση” ανέφεραν στο Τριφύλλι». 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad