Κοντονής: Μπορούμε να έχουμε διαφορετικό πρωτάθλημα του χρόνου

Super League 1 14 Ιουνίου 2016, 0:53

Ο Σταύρος Κοντονής τόνισε πως οι διαδικασίες στην ΕΠΟ προχωρούν και είναι εφικτό του χρόνου να έχουμε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» μίλησε ο Σταύρος Κοντονής, με τον υφυπουργό Αθλητισμού να αναφέρεται μεταξύ άλλων στα θέματα της ΕΠΟ, το πανό των Αλβανών στο Euro αλλά και την Εθνική ομάδα.

Για την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ο Κοντονής τόνισε ότι οι διαδικασίες προχωρούν με τις FIFA και UEFA να έχουν ενεργοποιηθεί, συμπληρώνοντας: «βρισκόμαστε έξω από το χρονοδιάγραμμα. Τα προβλήματα είναι πάρα πολύ σοβαρά και χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή, ωστόσο η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά και θα έχουμε άμεσα αποτελέσματα.

Το γεγονός ότι, μπροστά στην απειλή της μονομερούς δράσης της Κυβέρνησης, ενεργοποιήθηκαν οι διεθνείς Ομοσπονδίες, είναι σε θετική κατεύθυνση και μπορούμε να έχουμε ένα πολύ διαφορετικό πρωτάθλημα του χρόνου. Χρειάζονται ωστόσο ριζοσπαστικά μέτρα και η συνεχής παρακολούθηση της εφαρμογής των κανόνων από τις διεθνείς Ομοσπονδίες, που είναι και οι καθ’ ύλην αρμόδιοι».

Για τα επεισόδια στη Γαλλία: «Ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει πως το ποδόσφαιρο δεν είναι χώρος εκτόνωσης αλλά πρέπει να είναι χώρος διασκέδασης».

Για το πανό των Αλβανών: «Η UEFA απαγορεύει την ανάρτηση πανό. Εδώ υπήρξε μια παραβίαση κανόνων. Ο φίλαθλος δεν εμποδίστηκε κατά την είσοδό του και την στιγμή μάλιστα που τα μέτρα είναι ιδιαίτερα αυστηρά με το φόβο μιας ενδεχόμενης τρομοκρατικής επίθεσης. Γι’ αυτό και στείλαμε διαμαρτυρία: είχαμε μια τηλεφωνική επικοινωνία και μας είπαν πως κατά την διάρκεια του αγώνα το πανό είχε ήδη κατέβει. Πως είχε αναρτηθεί πριν ξεκινήσει το ματς. Περιμένουμε».

Για την Εθνική ομάδα: «Το θέμα δεν είναι πως αποκλείστηκε αλλά για ποιον λόγο αποκλείστηκε. Υπήρξαν ήττες απρόσμενες και μοναδικές στα παγκόσμια χρονικά».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad