Κόντα στον ΠΑΟΚ ο Χατζηησαΐας!

Super League 1 26 Ιαν 2016, 1:27

Η εξέλιξη του είναι ραγδαία και απόδειξη αποτελούν οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Σούπερ Λιγκ! Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας είναι μια ανάσα από το μεγάλο άλμα στον ΠΑΟΚ!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Α.Ο.Χανιά (περίοδος 2013-2014) έκανε πέρυσι το πρώτο άλμα στην Σούπερ Λιγκ, παίρνοντας μεταγραφή από τον Α.Ο.Χανιά στον Πανιώνιο. Οι εμφανίσεις του από πέρυσι και -ειδικά- φέτος μεγάλωσαν το -υπάρκτο- εδώ και καιρό, ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του και φαίνεται ότι η πολυπόθητη μεταγραφή είναι έτοιμη να γίνει.

Ο ΠΑΟΚ θέλει άμεσα κεντρικό αμυντικό και ο Χατζηησαΐας διαθέτει όλα τα προσόντα, στα 23 του χρόνια! Τις επόμενες μέρες είναι πιθανό να κλείσει η μεταγραφή, που θα βάλει χρήματα στο ταμείο του Πανιώνιου.

Αν ο “Χάτζη” πάει στον ΠΑΟΚ θα γίνει ο δεύτερος, πρώην “ΑΟΧ-ίτης” που θα πάει σε μια από τις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος (ΠΑΟ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ). Ο άλλος είναι ο Μπακάκης που είναι στην ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι από τη σπουδαία ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν της περιόδου 2013-2014, εκτός του Χατζηισαΐα, στην Σούπερ Λιγκ αγωνίζονται οι Πάγκαλος (Πλατανιάς), Θεοδωρόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Λουκίνας (Ηρακλής) και Μανωλάς (Λεβαδειακός). 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad