Κοντά στις φετινές της επιδόσεις η Βασιλείου

Στίβος | 3 Αυγούστου 2021, 10:02

Η δεύτερη συμμετοχή της Ειρήνης Βασιλείου σε Ολυμπιακούς Αγώνες ολοκληρώθηκε με την παρουσία της στα προκριματικά των 400 μέτρων.

Η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια αν και έκανε χρόνο κοντά στις φετινές της επιδόσεις δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο αγώνισμα, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην 4η προκριματική σειρά και 35η στο σύνολο με 53.16. Αντίθετα, στα ημιτελικά προκρίθηκε η Κύπρια Ελένη Αρτυματά με χρόνο 51.91.

«Δεν είμαι ευχαριστημένη από το χρόνο, όμως, κρατάω τη δεύτερη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, ωστόσο αυτό ισχύει για όλες τις μετέχουσες» δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ η Ε. Βασιλείου μετά από το τέλος της προσπάθειάς της.

Στο τριπλούν ο Ελληνας πρωταθλητής Δημήτρης Τσιάμης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα, λόγω έντονων ενοχλήσεων στο πόδι. Ο έμπειρος αλτίστας, που κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να βρεθεί στο Τόκιο, είχε άκυρη την πρώτη προσπάθεια και άφησε τις άλλες δύο λόγω των έντονων ενοχλήσεων.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Είχα ένα πρόβλημα με τον αχίλλειο, προσπάθησαν οι φυσιοθεραπευτές να το κάνουν καλύτερο. δεν μπόρεσα να κάνω άλμα, μπορούσα να τρέξω, δεν μπορούσα να πηδήσω. Θα ήθελα να είμαι υγιής, είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα έμπαινα τελικό αν ήμουν σε καλή κατάσταση».

JoyMachine

Rabona ad