Κοντά στην έκπληξη το Τυμπάκι

Γ' Εθνική 16 Μαρτίου 2023, 7:44

Κοντά σε μια μεγάλη έκπληξη βρέθηκε το Τυμπάκι, καθώς είχε την ευκαιρία ν’ αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, Θύελλας Ραφήνας.

Η ομάδα του Ηρακλείου παρότι βρέθηκε να προηγείται με το γκολ του Βακράκου στο 19ο λεπτό δεν κατάφερε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, καθώς στη συνέχεια δέχτηκε δύο απανωτά τέρματα από τους Τόσκα στο 47’ και Μαντζώρο στο 70’ με αποτέλεσμα η Θύελλα Ραφήνας να πετύχει την ανατροπή και να κατακτήσει τη νίκη με 2-1.

Χρέη προπονητή στον ΑΟΤ εκτέλεσε ο Νίκος Κουρουθιανάκης (ήταν και στο ματς με το Κερατσίνι) μέχρι ν’ αναλάβει ο Στέλιος Κοζανίδης, ο οποίος πιθανότατα θα είναι στον πάγκο στο επόμενο παιχνίδι.

Διαιτητής: Μαυραντωνάκης Ν. (Χίου). Βοηθοί: Παπαδάμ – Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά)

Θύελλας Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης (62′ Νάκας), Φύτρος, Μαντζώρος, Τόσκα (90′ Σαντίκου), Αράπης, Μαρτίνος (58′ Μπρέμπος), Γούλας, Δημητρίου, Γκούμας (90′ Ντόσκας), Παντελίδης.

Τυμπάκι (Νίκος Κουρουθιανάκης): Δημαράκη, Γιαννικάκης (70′ Καργάκης), Δουλγεράκης, Καμνέλιους, Κουρουθιανάκης, Λούσι, Σπυριδάκης (62′ Φραγκιαδουλάκης), Αριστεινίδης, Γκελοσάνι, Παραθύρας (58′ Παπανδρέου), Βακράκος

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad