Κοντά σε Μίλιτς!

Χανιά | 22 Ιουλίου 2016, 23:58

Σε μια σημαντική προσθήκη φαίνεται ότι είναι κοντά ο Κισσαμικός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athlitiko.gr που θέλει να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή με τον 27χρονο Σέρβο Αλεξάντερ Μίλιτς.

Ο Μίλιτς αγωνίστηκε για ένα περίπου δίμηνο στην Γ’ Εθνική και στην Επισκοπή, ωστόσο έχει σημαντική εμπειρία τόσο από τη Β’ όσο και από τη Γ’ Εθνική. Πιο συγκεκριμένα, ο Μίλιτς τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ελλάδα έχοντας περάσει από τις ομάδες των Βατανιακού, Αγροτικού Αστέρα και Παναιγιάλειου. 

Πέραν του Σέρβικου πρωταθλήματος, έχει αγωνιστεί τόσο στο Αλβανικό όσο και στο Ρουμάνικο πρωτάθλημα. Έχει ύψος 1,81 και θεωρείται κατ’ εξοχήν φορ περιοχής.

Οι πληροφορίες του athlitiko.gr αναφέρουν ότι ο Μίλιτς θα είναι στα Χανιά την Τρίτη (26/7) όπου και θα ενσωματωθεί με την νέα του (πιθανότατα) ομάδα που μια μέρα νωρίτερα θα ξεκινήσει προετοιμασία.

Nα σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό, το όνομα του Μίλιτς αναφέρεται και στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού Βόλου.

Ούτως ή άλλως είναι μια περίοδος όπου ο Κισσαμικός φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με αρκετούς παίκτες τους οποίους και θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad