Κοντά σε ανάδοχο εταιρεία το ποδηλατοδρόμιο Ακρωτηρίου

Ποδηλασία | 27 Μαρτίου 2023, 20:29

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως περιέρχεται το θέμα του αναδόχου για την έναρξη των εργασιών στο ποδηλατοδρόμιο Ακρωτηρίου. Ειδικότερα, η πληροφόρηση αναφέρει πως στη διάθεση του Δήμου Χανίων βρίσκονται ήδη οι προσφορές και αναμένονται τα νεότερα.

KTEO Κρήτης

Ετσι το πρώτο στάδιο της δημοπράτησης φαίνεται σιγά-σιγά να ολοκληρώνεται με απώτερο σκοπό να προκύψει η εταιρεία που θ’ αναλάβει την αποπεράτωση των εργασιών στο ποδηλατοδρόμιο Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι προσφορές που έχουν κατατεθεί, ανέρχονται σχεδόν στις 10 και μάλιστα είναι από μεγάλες εταιρείες, μία από τις οποίες είναι και η ΑΚΤΩΡ η οποία θα συνδράμει μεταξύ άλλων και στην κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Η πληροφόρηση αναφέρει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες ο Δήμος Χανίων θ’ ανοίξει τα χαρτιά του, πληροφορώντας ουσιαστικά περαιτέρω για το πώς αναμένεται να κυλήσουν από εδώ και στο εξής οι διαδικασίες για την έναρξη των εργασιών, οι οποίες δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί να ξεκινήσουν ακόμη και μέχρι το τέλος του χρόνου!

manolikakis
Synagogi

Rabona ad