Κωνσταντινίδης: Τι ισχύει για κάρτες, πρωταθλήματα υποδομών

ΕΠΣΧ 31 Αυγούστου 2023, 11:05

Την ευχή να έχουν όλοι υγεία και να διεξαχθούν ανταγωνιστικά πρωταθλήματα εξέφρασε στο περιθώριο των κληρώσεων για τη νέα σεζόν ο Κώστας Κωνσταντινίδης.

Oinolatris

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση που λήφθηκε για τις κάρτες και το πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα υποδομών, ενώ τοποθετήθηκε για το θέμα των γηπέδων, το οποίο είναι γεγονός ότι προκαλεί αυτή τη στιγμή πονοκέφαλο εν όψει της εκκίνησης της νέας σεζόν.

«Στο κύπελλο πραγματοποιήσαμε φέτος κλήρωση για όλα τα στάδια της διοργάνωσης μέχρι και τον τελικό, κάτι το οποίο είχε ζητηθεί από πέρσι. Ξεκινάμε 16 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά, το επόμενο Σαββατοκύριακο, θ’ ακολουθήσει η β’ φάση. 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου ξεκινούν η Α’ και η Β’ κατηγορία», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ, εκφράζοντας την ευχή «να έχουν όλοι υγεία, να είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».

Ο κ. Κωνσταντινίδης ανέφερε για τις κάρτες ότι δεν θα μετρούν από πέρσι προκειμένου να μη δημιουργούνται παρερμηνείες όπως έγινε τη χρονιά που πέρασε. «Οι λόγοι είναι καθαρά διαδικαστικοί λόγω ενός συμβάντος που υπήρξε πέρσι, το οποίο ανέδειξε ένα θέμα στη διαδικασία της ρουτίνας των κίτρινων καρτών», επεσήμανε, «φέτος αποφασίσαμε ότι δεν θα υπάρχουν κίτρινες κάρτες μέχρι να διασφαλίσουμε ότι η διαδικασία δεν θα επιδέχεται καμία αμφισβήτησης».

Σε ερώτηση για τα πρωταθλήματα υποδομών, ο κ. Κωνσταντινίδης τόνισε: «Τα Κ16 θα ξεκινήσουν μαζί με την Α’ κατηγορία όπως συνέβαινε πάντα. Υπάρχει το ταίριασμα των ομάδων της Α’ κατηγορίας, τα Κ14 θα έρθουν μετά, κάπου στα μέσα Οκτώβρη, υπολογίζουμε ότι θα ξεκινήσουν μαζί με την Γ΄ κατηγορία όπου (στην Γ’ κατηγορία) οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου και λογικά θα ξεκινήσει προς τα μέσα με τέλη Οκτώβρη».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ τοποθετήθηκε και για το μητρώο των προπονητών μετά από ερώτηση που τέθηκε. «Υπάρχει πολύ μεγάλο θέμα με την αδειοδότηση πλέον των προπονητών, με την άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος, κατάλοιπα ενός συστήματος το οποίο δυστυχώς ακόμα και τώρα φροντίζει να μας προβληματίζει και να δημιουργεί πολύ σοβαρές παρενέργειες στην καθημερινή λειτουργία των σωματείων», σχολίασε αναφέροντας από εκεί και πέρα παράδειγμα ομάδας που θέλει μεν να δραστηριοποιηθεί ξανά αλλά το μητρώο… δεν την αφήνει. «Για το μητρώο δεν θα μιλήσω», είπε, «εδώ και 4-5 μήνες τουλάχιστον υπάρχει ομάδα η οποία προσπαθεί να επαναδραστηριοποιηθεί και εξαιτίας των προβλέψεων του γνωστού και μη εξαιρετέου μητρώου της γνωστής εμπνεύσεως ποιανού ήταν δεν μπορεί η ομάδα να δραστηριοποιηθεί και απαιτείται να διαγραφεί απ’ όλα τα μητρώα και τα δικά μας και της ΕΠΟ προκειμένου να επανιδρυθεί για να παίξει στην Γ’ κατηγορία. Δεν ξέρω πού ακριβώς θα πρέπει να αρχίσω να γελάω και πού ν’ αρχίσω να κλαίω».

Τέλος, σε ερώτηση για τη δυσκολία που υπάρχει με τα γήπεδα στα Χανιά είπε τα εξής: «Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα με τα γήπεδα, δεν είναι μόνο δικό μας πρόβλημα, είναι πρόβλημα στο πανελλήνιο. Μέχρι στιγμής έχουμε έναν ένα πρόβλημα με τον αριθμό των γηπέδων και μετά με τα αδειοδοτημένα γήπεδα. Ελπίζω ότι με κάποιο τρόπο θα το ξεπεράσουμε τουλάχιστον για φέτος».

Estrella
Papantonakis Cards
Ζakroshoes
Drunk_VANtage
Holidays Chania
Akadimia Neas Kydonias
Crepe Factory Chania
Crepaland Greece
Poppies sexy show club

Rabona ad