Κόνιαρης: Ωραίο συναίσθημα να παίζω στην πόλη μου (vid)

Μπάσκετ 8 Ιουλίου 2017, 17:28

Ο Χανιώτης Αντώνης Κόνιαρης είναι ανάμεσα στους παίκτες που ξεχωρίζουν για την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών. Ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ σημείωσε στις δηλώσεις του ότι νιώθει πολύ όμορφα που θα αγωνιστεί στην πόλη του, «μπροστά σε ανθρώπους που ξέρω, με ξέρουν και που αγαπάω», όπως τόνισε.

«Είναι πραγματικά ωραίο το συναίσθημα να παίζω στην πόλη μου, μπροστά σε ανθρώπους που ξέρω, με ξέρουν και που αγαπάω. Θέλω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να έρθουν να μας δουν και να μας βοηθήσουν. Από εκεί και πέρα προτιμώ η ομάδα να πηγαίνει καλά, να το χαίρονται όλοι, από το να παίζω εγώ και να μην πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε αρχικά στην τοποθέτησή του ο Κόνιαρης, που όπως είπε είναι δεμένος με τον τόπο του, όπως δεμένος είναι και με την ομάδα αυτή, με τους συμπαίκτες του, που πορεύονται μαζί σχεδόν έξι χρόνια πια: «Σίγουρα μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Είναι καλή ευκαιρία να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Είμαστε δεμένο», αλλά απλά αυτό δεν λέει τίποτα από μόνο του, αν δεν εμφανιστούμε καλοί στο γήπεδο. Κάνουμε σκληρή δουλειά και θα πάμε καλά».

Η παρουσία του στο πρωτάθλημα, ο χρόνος που πήρε στον ΠΑΟΚ ήταν ένα μεγάλο συν για τον Χανιώτη γκαρντ που αρκείται να πει πως ήταν «μια καλή χρονιά στην Α1», πριν αναφερθεί στους στόχους: «Έτσι είναι… Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν μπορούμε να μιλάμε για το τι θα γίνει στο τέλος, πριν καν αρχίσουμε. Είναι αρκετά μεγάλο το τουρνουά και δεν μπορούμε να βάζουμε τέτοιους στόχους. Ξεκινάμε με τους ομίλους, προχωράμε και τα νοκ άουτ και βλέπουμε».

karta antonis garden