Κόνιαρης και Γλυνιαδάκης παρουσιάστηκαν από τον ΠΑΟΚ

Μπάσκετ 20 Σεπτεμβρίου 2016, 22:50

Οι δύο Χανιώτες, νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, Αντώνης Κόνιαρης και Ανδρέας Γλυνιαδάκης παρουσιάστηκαν επίσημα από τον ΠΑΟΚ.

 

Πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ ο Γλυνιαδάκης, δεύτερη φορά ο Αντώνης Κόνιαρης που επιστρέφει μετά τη διετία στον Παναθηναϊκό. Ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης παρουσίασε τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Λίνο Χρυσικόπουλο και Αντώνη Κόνιαρη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο KARABURNO, τον φιλόξενο χώρο των αδερφών Σάββα και Δημήτρη Δαμιανίδη, που για 4ησυνεχόμενη χρονιά είναι χορηγοί της ομάδας.

Οι δηλώσεις των δύο Χανιωτών παικτών κατά την παρουσιάσή τους:

glyniadakis parousiasi

Ανδρέας Γλυνιαδάκης: «Η επιλογή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρη. Μου μίλησαν με σεβασμό από την αρχή και το οικονομικό δεν ήταν προτεραιότητα. Ήταν αγωνιστικό το κίνητρο. Ήρθα για αυτό το λόγο. Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί σαν μια οικογένεια. Έχω συνεργαστεί ξανά με τον κόουτς και έπαιξε και αυτό το ρόλο του. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που κάνει την υπέρβαση κάθε χρόνο με βάση τα οικονομικά δεδομένα της. Ήταν τεράστιο κίνητρο και το Champions League. Αυτοί ήταν οι λόγοι που επέλεξα τον ΠΑΟΚ. Η δουλειά στα αποδυτήρια είναι πολύ σημαντική για μια ομάδα, πόσο μάλλον σε εμάς που έχουμε παιδιά που προέρχονται από πανεπιστήμια, που δεν έχουν παίξει ποτέ στην Ευρώπη, ή ακόμη και στην Α1. Νομίζω ότι μπορώ να το διαχειριστώ πολύ καλά αυτό. Να μπορέσει να παίξει στο επίπεδο που μπορεί. Είναι μεγάλη χαρά να μπορώ να βοηθήσω με την εμπειρία μου. Είμαστε από την ίδια πόλη και είναι υποχρέωση μου να τον βοηθήσω. Οι άνθρωποι εδώ με αγκάλιασαν. Ότι είπαμε πριν έρθω, συμβαίνει και με το παραπάνω. Η εμπειρία μου μου επιτρέπει να προσαρμόζομαι πολύ εύκολα. Μπορώ να κάνω αυτά που ζητάει ο προπονητής, πολύ πιο γρήγορα. Θα ήθελα αυτή η εικόνα να συνεχιστεί και από μένα και από όλους για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Γλυνιαδάκης αναφέρθηκε και στον Αντώνη Κόνιαρη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη χαρά και μεγάλο το κίνητρο, να δω τον Αντώνη να παίξει στο επίπεδο του και αν μπορώ εγώ να τον βοηθήσω. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, το καλύτερο πράγμα και αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι να μοιράζομαι την εμπειρία μου και να δω και άλλους παίκτες να κάνουν περισσότερα πράγματα. Θα χαρώ να το κάνει ο Αντώνης. Έχουμε συζητήσει εκτός γηπέδου και αγωνιστικά, στον τρόπο που μπορεί να διαβάσει το παιχνίδι. Θα συζητήσουμε και άλλα μέσα στη χρονιά. Είμαστε και «δωμάτιο»! Είμαστε και από την ίδια πόλη οπότε έχω μια υποχρέωση, να βγει ένας καλύτερος από τα Χανιά».

koniaris parousiasi

Αντώνης Κόνιαρης: 

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΠΑΟΚ που επέστρεψα εδώ. Που επέστρεψα στη μπασκετική μου οικογένεια. Εδώ μεγάλωσα, ξέρω τους προπονητές, δε χρειάζεται να αποδείξω κάτι παραπάνω από ότι είμαι. Είναι η πρώτη μου χρονιά στην Α1 με ενεργό ρόλο. Δε θα βάλω ποτέ το εγώ μου πάνω από την ομάδα και θα προσπαθήσω πάντα να τη βοηθάω. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά. Μου ζητάει να είμαι πάντα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Να μην κάνω το κάτι παραπάνω ώστε να δείξω πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος. Ότι αυτά που κάνω είναι αρκετά και όσο μπορώ να βάζω και άλλα πράγματα στο παιχνίδι μου με το πέρασμα του χρόνου. Νομίζω δεν υπήρχε άλλη ομάδα στην Α1 για μένα, με αυτό το κλίμα και αυτούς τους συμπαίκτες. Είναι η καλύτερη μέσα και έξω από το γήπεδο. Με βοηθάει κάθε μέρα, πάρα πολύ». 

zgas

Rabona ad