Κομβικό παιχνίδι στα Περιβόλια

Χανιά | 7 Μαρτίου 2021, 9:50

Ματς με ιδιαίτερη σημασία για τη συνέχεια της προσπάθειας των Χανίων είναι αυτό απέναντι στον Λεβαδειακό, στα Περιβόλια (07/03, 14:45 – ΕΡΤ Sports).

Τα ευάλωτα φέτος στην έδρα τους (2 νίκες – 1 ισοπαλία – 3 ήττες) Χανιά φιλοξενούν τον προερχόμενο από δύο νίκες και τέσσερα ματς χωρίς ήττα Λεβαδειακό, που εκτός έδρας έχει 3 νίκες – 1 ισοπαλία – 1 ήττα, διαθέτοντας και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 16 γκολ.

Η χανιώτικη ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στο “2” επί της Δόξας Δράμας για να προσεγγίσει την εξάδα αλλά και να μειώσει την απόσταση από τον αντίπαλό της στους έξι βαθμούς. Από την άλλη η ομάδα της Λιβαδειάς θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθεί στην πρώτη δυάδα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κάρλος, που απουσίαζε και στη Δράμα, ενώ ξανά εκτός είναι οι Κάσσος, Τριανταφυλλάκος, Ουνγιαλίδης. Η 20άδα θα προκύψει από την εξής αποστολή: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Γρομητσάρης, Καμαρά, Ζιούλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Σωτηράκος, Νίκολιτς, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Αναστασόπουλος, Πλέγας, Καρτσαμπάς, Γκίνο, Διαμαντόπουλος, Βασιλόγιαννης, Βρεττός, Μπραμπίγια, Μασένα.

Για τον Λεβαδειακό ο Τζιουζέπε Σανίνο δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λιάγκα και Κωστή, έχοντας επιλέξει τους εξής 22 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα προκύψει η 20άδα: Στογιάνοβιτς, Μένκα, Αγγελόπουλο, Βήχο, Τζημόπουλο, Τσάπρα, Θεοχάρη, Καραχάλιο, Μύγα, Παναγιώτου, Δημόπουλο, Νίκα, Κονέ, Μεχία, Νίλι, Πολέτο, Συμελίδη, Μυτίδη, Μαρίνο, Μιγκέλ Μπιανκόνι, Ενομό και Τζιώρα.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Αγγελάκης (Μακεδονίας).

14:45 Χανιά-Λεβαδειακός (ΕΡΤ Sports)
Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Σάββας (Σερρών) – Βεργέτης (Αργολίδας)
4ος διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Φαντόπουλος (Πειραιά)

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania