Κομβική νίκη, 1-0 τα Κεραμειά

Κεραμειά ΑΕ Κυδωνίας | 12 Νοεμβρίου 2016, 20:10

Κομβικής σημασίας νίκη, στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες για να εξασφαλίσουν ένα εισητήριο για τον όμιλο τίτλου, πανηγύρισε η ΑΕ Κυδωνίας που πήρε το παιχνίδι με τα Κεραμειά (1-0).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι τρεις πόντοι αποκτούν μεγαλύτερη σημασία για τους νικητές, καθώς κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους στον βαθμολογικό πίνακα τον αντίπαλο τους, δύο “στροφές” πριν την ολοκήρωση της α’ φάσης.

Η Ένωση έφτασε τους 10 πόντους στον 2ο όμιλο και βρίσκεται μαζί με τον Ποσεδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών στην 5η θέση, ένα βαθμό μάλιστα πάνω από τα Κεραμειά.

Το γκολ που… χώρισε τις δύο ομάδες σημείωσε ο Αντώνης Καλογεράκης μόλις στο 20’, με πλασέ από πάσα του Κοκολάκη.

Τα Κεραμειά είχαν και μία αποβολή στο 90’ με τον Ζαχαριουδάκη να βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Πετεινάτος-Χατζηδάκης

ΑΕ Κυδωνίας (Νεκτάριος Μπουρμπάκης): Γεωργανάς, Τσιτσιριδάκης, Λούπου, Στ. Δημητρογιαννάκης, Σίνης, Τζούγκαρης (57’ Μπάχα), Ι. Κοκολάκης (71’ Μπασιαδάκης), Παντελάκης, Α. Καλογεράκης, Κατσουλάκης, Γ. Καλογεράκης (84’ Ντουντουλάκης)

Κεραμειά (Πέτρος Γιανναράκης): Νιαουνάκης, Μπίτι (57’ Τρουλλινός), Μίντζα, Κουκλάκης, Λουκόπουλος, Μπαμπουνάκης, Μπεϊνόγλου, Μαρκάκης (67’ Ι. Νταμαδάκης), Καλαμπαλίκης (57’ Ξηράκης), Ζαχαριουδάκης, Αποστολάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis