Κομπότης σε Αυγενάκη: Τι θ’ αλλάξει αν μια ομάδα της FL γίνει αύριο SL2;

Super League 2 3 Ιουνίου 2021, 17:21

Την αντίδραση του Γιάννη Κομπότη έφεραν οι εξαγγελίες του Λευτ. Αυγενάκη σχετικά με την αναδιάρθρωση. Ο "ισχυρός άνδρας" του Λεβαδειακού εστίασε στο οικονομικό ζήτημα, αλλά και στο αγωνιστικό βάσει όλων όσων διαφαίνεται ότι διαμορφώνονται εν όψει της νέας περιόδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του a-sports, ο κ. Κομπότης δε φάνηκε καθόλου σύμφωνος για την αναδιάρθρωση, εστιάζοντας στο οικονομικό μέρος με τα χρήματα που έλαβαν φέτος οι ομάδες της Super League 2 και αυτά που θα μπορούσαν να μην πάρουν τη νέα περίοδο, ενώ εστίασε και στο αγωνιστικό.

Αναλυτικότερα η τοποθέτηση του κ. Κομπότη ήταν η εξής:

«Ακούσατε ευλογίες, συγχαρητήρια, άνδρες, παντελόνια, οπότε δεν χρειάζεται να σας τα πούμε κι εμείς αυτά. Ξεκινήσατε και είπατε κουτοπονουριές και δεύτερες σκέψεις, όμως… Μαζί πάντως δεν μιλήσαμε ποτέ, άρα για άλλους θα μιλάτε. Ολα σήμερα φαίνονται ρόδινα, δεν θέλουμε να είμαστε η εξαίρεση, αλλά θα ήθελα να σας θέσω κάποια ερωτήματα.
Πού αποσκοπούμε: Θέλουμε πολλές επαγγελματικές ομάδες ή πολλές υγιείς ομάδες; Ολοι καταλήγουν στα χρήματα και το θέμα είναι η βιωσιμότητα. Μια ομάδα θέλει 700-800 χιλιάδες μόνο για να υπάρχει. Αν γίνει αναδιάρθρωση το πρώτο κριτήριο θα πρέπει να είναι το αγωνιστικό, μετά το οικονομικό, δεν είναι μόνο το οικονομικό. Και αυτό διότι με την ίδια λογική θα μπορούσε με 3 ή 5 εκατ. Μετοχικό Κεφάλαιο πήγαινε και ο Λεβαδειακός ή κάποια άλλη ομάδα στη Σούπερ Λιγκ 1. Υπάρχουν θέματα που θέλουν περισσότερη σκέψη και συζήτηση… Πράγματι πήραμε κάποια χρήματα που δεν είχαμε πάρει τα προηγούμενα χρόνια. Τα χρήματα αυτά δεν φτάνουν, όχι ότι πρέπει να τα δίνει όλα η Πολιτεία, αλλά το να είμαστε περισσότερες ομάδες θα πρέπει να μας προβληματίσει. Ολοι θέλουμε αξιοπιστία και στοίχημα. Πραγματικά τι θ’ αλλάξει αν μια ομάδα της FL γίνει αύριο SL2; Κατανοούμε τη φιλοδοξία… Εμείς πέρσι αποφασίσαμε ν’ ανέβουν τέσσερις ομάδες από την FL, αλλά από την Σούπερ Λιγκ 2 ανέβηκε μόνο μια στη Σούπερ Λιγκ 1. Ας γίνουν και δύο και τρεις όμιλοι στην Σούπερ Λιγκ 2. Θεμιτό είναι να θέλουν όλοι ν’ ανέβουν, αλλά το ζήτημα είναι τι θέλουμε γιατί τα σημερινά 250.000 ευρώ από το στοίχημα, του χρόνου θα είναι λιγότερα…».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad