Κομνηνός: Ανυπομονώ να επιστρέψουμε

Γ' Εθνική 7 Δεκ 2020, 18:35

Για το πως βιώνει το διάστημα της καραντίνας και την ανυπομονησία που υπάρχει για να επιστρέψει στα γήπεδα μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Δαμάστας, Ιπποκράτης Κομνηνός.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του (07/12/2000 γεννήθηκε), μίλησε στη Facebook σελίδα της ομάδας του. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως βιώνει την καραντίνα: «Όπως για όλους τους αθλητές, έτσι και για μένα, είναι δύσκολο να απέχω για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις προπονήσεις και τους αγώνες με την ομάδα μου. Αυτό είναι φυσικό και επόμενο καθώς η μετάβαση από μία τεταμένη ποδοσφαιρική καθημερινότητα στην ατομική άθληση είναι πρωτόγνωρη.»

Για το αν ο ίδιος συνεχίζει να προπονείται έστω και ατομικά: «Πέρα από το πρόγραμμα μου, έχει επηρεασθεί σαφώς και η ψυχολογία μου αλλά προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα αισιόδοξα. Αυτό που με βοηθά να παραμένω σε καλή φυσική κατάσταση είναι η επιτρεπόμενη ατομική προπόνηση με την βοήθεια του αδερφού μου Αντώνη, ο οποίος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Προσπαθώ να εκμεταλλευτώ την κατάσταση βελτιώνοντας πράγματα του παιχνιδιού μου.»

Για την ανυπομονησία που υπάρχει ώστε όλοι να ξαναβρεθούν υγιείς στα γήπεδα: «Εννοείται πως ανυπομονώ να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας και να είμαστε ξανά όπως πριν. Ευελπιστώ να ξεπεραστεί γρήγορα η πανδημία και να γυρίσουμε υγιείς, με πολλή όρεξη για να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε.»

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad