Κομεσίδης: Πολύ σοβαρή και δυνατή ομάδα της Σούπερ Λιγκ ο Πλατανιάς

Πλατανιάς Κύπελλο Ελλάδος | 23 Οκτωβρίου 2017, 16:36

Το ματς της προσεχούς Πέμπτης στο Γεντί Κουλέ απέναντι στον Πλατανιά αναμένεται να είναι το πρώτο επίσημο για τον ΟΦΗ φέτος, με τον Δημήτρη Κομεσίδη να παραχωρεί δηλώσεις και να μιλά με καλά λόγια για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, ο άσος τονίζει ότι, «ξεκινάμε με το Κύπελλο, αλλά δεν έχει σημασία. Θα έρθουν και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Πλατανιάς είναι μια πολύ σοβαρή και δυνατή ομάδα Σούπερ Λιγκ και πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι. Παίζουμε στο γήπεδο μας και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ: «Τους θέλουμε δίπλα μας. Είναι το πρώτο ματς και θέλουμε τη δύναμη και την ώθηση που θα μας δώσουν. Φέτος, η χρονιά είναι σημαντική και τους θέλουμε κοντά μας, ένα παραπάνω, για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τη φετινή χρονιά: «Εχουμε μια πολύ καλή ομάδα φέτος, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και πιστεύω ότι αυτό θα βγει και στα παιχνίδια. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ο στόχος μας είναι πως θα το κερδίζουμε. Ετσι θα βαδίσουμε».

Για την πρεμιέρα στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό: «Τώρα έχουμε τον Πλατανιά, μπροστά μας. Θα έχουμε το χρόνο να ασχοληθούμε με το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό».

Για τον εαυτό του: «Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Τον καλύτερο μου εαυτό. Αυτό κάνω πάντα. Το έκανα και πέρσι και θα το κάνω και φέτος. Θα είμαι πανέτοιμος και στη διάθεση του προπονητή, για ότι αποφασίσει για μένα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα».

Estrella
Papantonakis Cards