Κόλτζος: Υπερήφανος για τους παίκτες μου, δεν μας δόθηκε πέναλτι

Κύπελλο Χανίων Αρης Σούδας | 15 Φεβρουαρίου 2017, 22:06

Το παράπονό του ότι δεν δόθηκε πέναλτι στην ομάδα του στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (σε φάση με πρωταγωνιστές τους Κουράκη-Αρτσιδάκη) εξέφρασε σε δηλώσεις του στο athlitiko.gr ο Γιώργος Κόλτζος.

Ο προπονητής του Άρη Σούδας, που έχει κερδίσει θετικά σχόλια για τη δουλειά που κάνει στην ομάδα του λιμανιού στον πρώτο χρόνο παρουσίας του, δήλωσε παράλληλα υπερήφανος για τους παίκτες του και την αγωνιστικότητα που δείχνουν μέχρι τώρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τον Πλατανιά και το γεγονός ότι έφτασε μία… ανάσα από τον τελικό η ομάδα του: «Ήταν ένα παιχνίδι που -αν εξαιρέσουμε μία ευκαιρία του Πλατανιά κι ένα καθαρό πέναλτι που δεν μας δόθηκε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου- δεν δημιουργήθηκαν άλλες ευκαιρίες. Το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί νομίζω ότι νίκησε ο πιο τυχερός και όχι ο πιο ικανός, γιατί νομίζω ότι μία στατική φάση δεν είναι θέμα ικανότητας μόνο, είναι και θέμα αδράνειας δικής μας στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Έπρεπε να αντιδράσουμε κάπως καλύτερα, να πάμε το παιχνίδι στα πέναλτι και σίγουρα θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Για τα παιδιά είμαι υπερήφανος. Έχουν δείξει τρομερή αγωνιστικότητα, δεν έχω κανένα παράπονο και εδώ που έφεραν την ομάδα, για πρώτη χρονιά που είμαστε μαζί, θεωρώ ότι είναι επιτυχία. Από εκεί και πέρα σίγουρα υπάρχει στεναχώρια γιατί δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό για μία ακόμα χρονιά, αλλά συνεχίζουμε για να διεκδικήσουμε ό,τι άλλο μας απομένει στο πρωτάθλημα». 

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad