Κόλτζος: Το μέλλον θ’ ανήκει σε αυτή την ομάδα

Πλατανιάς | 21 Οκτωβρίου 2020, 19:32

Στην παραδοχή ότι ο Πλατανιάς υπέστη ήττα με βαρύ σκορ προχώρησε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Κόλτζος. Ο προπονητής του Πλατανιά εκφράστηκε παρ’ όλα αυτά αισιόδοξος ότι το μέλλον ανήκει σε αυτή την ομάδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Κόλτζος εστίασε στο γεγονός ότι ο Πλατανιάς δεν είναι προφανώς έτοιμος και πως αντιμετωπίζει -αναμενόμενα- προβλήματα σ’ αυτές τις πρώτες δύο αγωνιστικές που έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Από ‘κει και πέρα, όπως κατά την άποψή του έκρινε, το παιχνίδι θα έπρεπε να έχει διακοπεί λόγω των καιρικών συνθηκών, ψέγοντας έτσι τον διαιτητή Ταμπουρατζή.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του προπονητή του Πλατανιά έχουν ως εξής:

«Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο σίγουρα έχει ένα βαρύ σκορ. Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε, όμως, είχαμε πει ότι το ξεκίνημα μας θα είναι τέτοιο, που δεν θα μας επιτρέπει να κάνουμε πολλά όνειρα. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να φτιάξουμε μια πολύ καλή, νεανική ομάδα όπου σίγουρα τις πρώτες αγωνιστικές θ’ αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα. Τις πρώτες αγωνιστικές μπορεί να έρθουν κάποιες ήττες, αλλά το ευοίωνο είναι ότι το μέλλον θ’ ανήκει σε αυτή την ομάδα. Σίγουρα, το ξεκίνημα δεν είναι το αναμενόμενο όσον αφορά από άποψη συγκομιδής βαθμών, απλά οι τρεις αποβολές στην πρεμιέρα και το γεγονός ότι αναγκαστήκαμε να φέρουμε ένα παιδί που σπούδαζε από την Πάτρα και να έρθει να καλύψει το χαμένο έδαφος, έκανε το έργο μας πάρα πολύ δύσκολο.

Συνεχίζουμε, μετά από τρεις μέρες έχουμε παιχνίδι. Οπως έχω ξαναπεί οι πρώτες αγωνιστικές για εμάς επειδή δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάποια φιλικά θα είναι δύσκολες. Υπάρχει πάντως πάρα πολύς χρόνος και πολλές αγωνιστικές, το σίγουρο είναι ότι αυτή η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται ολοένα και καλύτερη. Από ‘κει και πέρα, αυτό που θέλω να πω και θα το πω για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, την 1η αγωνιστική είχαμε έναν διαιτητή που αλλοίωσε το αποτέλεσμα και σήμερα έναν άλλο διαιτητή, ο οποίος και αυτός θα μπορούσε κάλλιστα από ένα σημείο και μετά να διακόψει το παιχνίδι. Οι καιρικές συνθήκες ήταν κακές και για τις δύο ομάδες και σίγουρα η εικόνα το αποδεικνύει πεντακάθαρα, θα μπορούσε να έχει γίνει διακοπή για να μην υπάρξουν τραυματισμοί ειδικότερα σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος.

Εμείς συνεχίζουμε, ακολουθεί παιχνίδι με τη Νεάπολη, σήμερα είδαμε κάποια πράγματα όσον αφορά την ομάδα μας, ξέρουμε ξεκάθαρα πλέον τους ρόλους και πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι από εδώ και πέρα και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι δουλειά, τίποτε άλλο»…

Estrella