Κόλτζος: Κρίσιμο παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης

Γ' Εθνική 19 Ιανουαρίου 2024, 17:53

Ο Γιώργος Κόλτζος μίλησε για το ρεθυμνιώτικο ντέρμπι της Επισκοπής με τον Ερμή Ζωνιανών.

Corgress Stagakis

Ο 47χρονος τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα και στο πόσο σημαντικό είναι οι παίκτες του να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είναι ένα παιγνίδι κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης που για μας είναι πάρα πολύ σημαντικό να το κερδίσουμε και να αναρριχηθούμε στην κατάταξη.
Επίσης, ο Ερμής έχει μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων το τελευταίο διάστημα. Διαθέτει καλή ψυχολογία όμως, είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μας, με βάση τη δουλειά που έχουν κάνει την τελευταία εβδομάδα, ανυπομονούν γι’ αυτό το παιγνίδι. Είμαι επίσης βέβαιος ότι η επιθυμία που έχουν θα τους οδηγήσει στην απόκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.
Τα παιδιά διαθέτουν ατομικά προσόντα σε εξαιρετικό επίπεδο. Είναι ποδοσφαιριστές που και μέσα στη Ριζούπολη έδειξαν κομμάτι των δυνατοτήτων τους. Σίγουρα καλούνται να αντεπεξέλθουν σ’ ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αλλά με την εργατικότητα και την επιθυμία τους για διάκριση, το μέλλον τούς ανήκει. Επίσης με μία-δύο προσθήκες παικτών που θα γίνουν θα μπορούμε να έχουμε ακόμα καλύτερη εικόνα για τη συνέχεια».

Για το πώς θέλει να βλέπει την Επισκοπή: «Πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο που χαίρει άκρας εκτίμησης από την φίλαθλη Ελλάδα. Είναι σε ένα καλό επίπεδο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Σαφώς και υπάρχουν κάποια οργανωτικά θέματα γιατί, όπως ο καθένας μπορεί να γνωρίζει, τα έξοδα είναι υπέρογκα.
Εμείς προσπαθούμε να διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδο και με δουλειά και συνεργασία θα επιδιώξουμε να λύσουμε και τα όποια κενά υπάρχουν ούτως ώστε να είναι το ίδιο ή και πιο ανταγωνιστική στον β’ γύρο».

 

 

Papantonakis Cards
Bourakis_Restaurant
Vourdoubakis_Drakakis
Poppies sexy show club

Rabona ad