Κόλτζος και Κιάσσος σε φιλικό για την Ελπίδων ’98 στην Κόρινθο

Αρης Σούδας | 15 Νοεμβρίου 2022, 14:31

Φιλικό παιχνίδι στην Κόρινθο προς τιμήν του Γιάννη Κόλλια ο οποίος το 1998 οδήγησε ως προπονητής την Εθνική Ελπίδων στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος διεξήχθη στην Κόρινθο.

Oinolatris

Σε αυτό πήραν μέρος ο προπονητής του Αρη Σούδας, Γιώργος Κόλτζος αλλά και ο Κώστας Κιάσσος, προπονητής στην τωρινή ομάδα της Κορίνθου.

Το γεγονός αυτό γνωστοποιεί από τη δική του πλευρά η ομάδα του Αρη Σούδας, δηλώνοντας υπερήφανη για το γεγονός ότι ο τωρινός της προπονητής αλλά και ο προηγούμενος πήραν μέρος σε αυτόν τον αγώνα.

Η διοργάνωση διεξήχθη από την ΕΠΣ Κορίνθου και την ομάδα της Κορίνθου.

Η σχετική αναφορά που κάνει ο Αρης έχει ως εξής:

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Κορίνθου τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου συμμετείχαν ο νυν και ο τέως προπονητής του Άρη Σούδας Γιώργος Κόλτζος και Κώστας Κιάσσος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Κορίνθιου προπονητή ποδοσφαίρου Γιάννη Κόλλια, που οδήγησε την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων, ως προπονητής της, στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 1998.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, με την συμμετοχή της τότε Εθνικής Ομάδας των Ελπίδων (2η θέση τότε στα τελικά του θεσμού) και του τοπικού ΠΑΣ Κόρινθος.

Είμαστε υπερήφανοι που ο νυν προπονητής μας Γιώργος Κόλτζος και ο τέως Κώστας Κιάσσος έλαβαν μέρος και αγωνίσθηκαν, ως μέλη της Εθνικής Ελπίδων του 1998, στον φιλικό αυτό αγώνα που μεταξύ των άλλων αγωνίσθηκαν και οι Γιώργος Καραγκούνης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Άγγελος Μπασινάς, Τραϊανός Δέλλας και Θοδωρής Παπαχατουρίδης.

πηγή ρεπορτάζ και φώτος: www.ekorinthos.gr

Estrella
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad