Κόλτζος: Ενθαρρυντικό ότι σκοράραμε για δεύτερο σερί ματς

Πλατανιάς | 12 Μαΐου 2021, 22:17

Αναφορά στην χρησιμοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών αλλά και στο γεγονός πως η ομάδα του για δεύτερο σερί παιχνίδι κατάφερε να σκοράρει, έκανε ο Γιώργος Κόλτζος.

Ο τεχνικός του Πλατανιά σημείωσε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με το ΣΥΝΚΑ ότι δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του και έμεινε ευχαριστημένος.

«Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε πει ότι θα δώσουμε ευκαιρίες σε πολλά παιδιά, αυτό έγινε πράξη, όπως έχει γίνει και σε άλλα προηγούμενα παιχνίδια», τόνισε αρχικά, συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ως εξής: «Εμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος απ’ όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Σίγουρα υπήρχε πάρα πολλή κούραση γιατί με το να δίνουν συνεχόμενα παιχνίδια και κάποια παιδιά ειδικότερα που έχουν να παίξουν ένα χρόνο ποδόσφαιρο σε πλαστικό γήπεδο επειδή είμαστε συνηθισμένοι σε χόρτο, αυτό επιφέρει επιπλέον κούραση… Από ‘κει και πέρα είναι σημαντικό ότι η ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε και εκεί που δείχναμε πως είχαμε επιθετικό θέμα στις πρώτες αγωνιστικές τώρα βλέπουμε ότι η ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι σκοράρει και αυτό είναι ενθαρρυντικό για το μέλλον», κατέληξε ο προπονητής του Πλατανιά.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad