Κόλτζος: Εφικτός ο στόχος της 3ης θέσης

Άρης Σούδας | 20 Μαρτίου 2017, 18:28

Το γεγονός ότι ο Άρης Σούδας έχει αρκετά παιχνίδια στο γήπεδό του (5 από τα 6 εναπομείναντα, αφού κι αυτό με τον Απόλλωνα είναι στην κοινή τους έδρα) κάνει τον Γιώργο Κόλτζο να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του θα καταφέρει να τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου τίτλου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού αναφορικά με το παιχνίδι στην Παλαιόχωρα τόνισε ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αναγκαστική αλλαγή του Φέζγκα, που τραυματίστηκε στην προθέρμανση.

Αναλυτικά όσα είπε στο athlitiko.gr μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε από την αρχή ότι θα είχε πολλές δυσκολίες, αλλά σίγουρα μας επηρέασε πάρα πολύ η αναγκαστική αλλαγή που έγινε στην προθέρμανση (Φέζγκα), που αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε όλο τον σχεδιασμό της ομάδας, με αποτέλεσμα, ενώ έχουμε ήδη περιορισμένες λύσεις, να αναγκαστούμε να παίξουμε με ένα σχήμα που μας δυσκόλεψε. Αυτό φάνηκε πάρα πολύ στην αρχή του παιχνιδιού, δεχτήκαμε και το γρήγορο γκολ με το πέναλτι κι εκεί νομίζω ότι το παιχνίδι άλλαξε πάρα πολύ. Γιατί και οι συνθήκες για εμάς ήταν δύσκολες, το φυσικό χορτάρι, ο αέρας κι ένα γήπεδο το οποίο ξέρει πάρα πολύ καλά η Παλαιόχωρα. Ήταν καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια».

Για το αν αποτελεί στόχο η 3η θέση: «Εμάς στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται. Θεωρώ ότι ο στόχος είναι εφικτός. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στην έδρα μας, αν τα κερδίσουμε νομίζω ότι θα είμαστε η ομάδα που θα πάρει την 3η θέση».

 

Estrella