Κόλτζος: Δεν στάθηκε εμπόδιο ο Άρης Σούδας

Αρης Σούδας | 30 Δεκεμβρίου 2017, 16:48

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕ Μυλοποτάμου ο Γιώργος Κόλτζος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Άρη Σούδας.

Ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας ευχαρίστησε τη διοίκηση που δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΜ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη σελίδα της ΑΕΜ έχουν ως εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι από σήμερα είμαι προπονητής της ΑΕΜ, μια ομάδα η οποία έχει πολλές δυνατότητες, γνωρίζοντας για ποιο λόγο βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές γνωρίζοντας τους από κάποια παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει και μου δίνεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα σε μια κρίσιμη στιγμή για την ιστορία της. Είμαι σίγουρος ότι με πολύ σκληρή δουλειά και καλό κλίμα η ομάδα θα πραγματοποιήσει τους στόχους της.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την διοίκηση του Άρη Σούδας για το γεγονός ότι δεν στάθηκε εμπόδιο στην μετακίνηση μου στην ΑΕ Μυλοποτάμου και να τους ευχαριστήσω για τον ενάμιση χρόνο άψογης συνεργασίας που είχαμε και ελπίζω σε όποιο επίπεδο στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε».

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad