Κόλτσης (συνεργάτης Παπαδόπουλου): Θα προσπαθήσουμε για τη 2η θέση

Χανιά | 21 Απριλίου 2021, 18:23

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου, Γιώργος Κόλτσης, παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στη Νίκαια. Οπως τόνισε, τα Χανιά θα κάνουν προσπάθεια ώστε να κατακτήσουν τη 2η θέση στα πλέι οφ.

Το γεγονός πως ο Παπαδόπουλος δεν έκανε δηλώσεις δεν οφείλεται σε κάποιο συγκεκριμένο λόγο, απλά με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της κανονικής περιόδου και της μεγάλης προσπάθειας των Χανίων όλο αυτό το διάστημα, ο 49χρονος κόουτς θέλησε να μιλήσει ο άμεσος συνεργάτης του για το πώς πήγε το ματς με τον Ιωνικό.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν μέχρι την τελευταία στιγμή του παιχνιδιού», ξεκίνησε τις δηλώσεις του. «Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι απ’ τον Ιωνικό και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί και να έχουμε πάρει κιόλας το παιχνίδι. Νομίζω όμως ότι έτσι όπως ολοκληρώθηκε ο αγώνας ήταν μία επιτυχία για την ομάδα μας και τώρα μπαίνουμε στα πλέι οφ για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το καλύτερο. Μπαίνουμε με μια διαφορά 6 βαθμών από την δεύτερη θέση. Εχουμε να δώσουμε πέντε παιχνίδια. Εμείς όπως και σήμερα, έτσι και σε αυτά τα παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα για να πάρουμε τη 2η θέση», ήταν η τοποθέτηση από τον Γιώργο Κόλτση.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad