Κολιτσιδάκης: Το αποτέλεσμα είναι πρώτο

Super League 2 13 Ιανουαρίου 2021, 20:07

Για την έναρξη της Super League 2 μίλησε ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Θανάσης Κολιτσιδάκης, τονίζοντας τη δυσκολία των πέντε αγώνων σε μισό μήνα.

Στα Χανιά θα φιλοξενηθεί το προσεχές Σάββατο (16/01, 14:45) η Δόξα Δράμας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως ο τεχνικός της δεν εστίασε στο συγκεκριμένο ματς και μίλησε γενικότερα για την κατηγορία και τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης στη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού “Metropolis 95,5”:

«Υπήρχε αγωνία και μεγάλη απραξία. Είναι μία σημαντική στιγμή ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα και θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό. Το έζησαν όλες οι ομάδες και είμαστε όλες στο ίδιο μετερίζι.

Υπήρξαν προβλήματα, μετά από δύο μήνες προετοιμασίας σταματήσαμε για ένα μήνα και ήμασταν μόνο με ατομικές προπονήσεις με πρόγραμμα από τον γυμναστή. Τώρα ξανά ξεκινήσαμε προετοιμασία, αλλά χωρίς να μας επιτρέπονται φιλικά.

Μπορεί να δούμε και μυϊκά προβλήματα στους παίκτες γιατί είναι άνω – κάτω το πρόγραμμα. Εμείς ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό υπάρχουν και οι πέντε αλλαγές.

Παίζουμε την 1η αγωνιστική και μέχρι τέλος του μήνα θα παίξουμε άλλα πέντε ματς. Μέσα σε 15 μέρες πρέπει να παίξουμε πέντε αγώνες. Επίσημο παιχνίδι έχουμε να δώσουμε δέκα μήνες.

Πάντα το αποτέλεσμα είναι πρώτο, όμως, με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Έχουμε 25 παίκτες, μπορεί σε μία εβδομάδα να παίξουν όλοι γιατί θα είναι ανά τρεις μέρες τα ματς.»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania