Κολιτσιδάκης: Οι ομάδες μόνο πληρώνουν

Super League 2 5 Δεκεμβρίου 2020, 21:30

Για την κατάσταση που βιώνει η ομάδα του, για την παρουσία των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, αλλά και για την έλλειψη εμπιστοσύνης στα νέα παιδιά μίλησε ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Θανάσης Κολιτσιδάκης.

Ο 54χρονος προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο”. Μεταξύ άλλων είπε:

Για το πρωτόκολλο:

«Όσο ήμασταν σε ομαδικές, κάναμε τεστ. Τώρα δεν κάνουμε αλλά ότι έχουν πει το τηρούμε. Τώρα κάνουμε προπονήσεις σε γκρουπ.»

Για τη διαχείριση της κατάστασης:

«Είναι πολύ δύσκολο γιατί οι ομάδες μόνο πληρώνουν, δεν έχουν έσοδα από πουθενά και υπάρχουν προβλήματα. Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές δεν είναι συγκεντρωμένοι, κάνουν προπόνηση με γυμναστές.»

Για τα ματς των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη:

«Τα είδα, που να μην τα έβλεπα. Δεν είμαστε για την Ευρώπη πλέον, είμαστε μόνο για εδώ. Φταίει και ότι οι ομάδες ενδιαφέρονται για το Ελληνικό πρωτάθλημα, στο πώς θα το κατακτήσουν παρά τα ματς στην Ευρώπη.

Μετά δε θα βγαίνουν ομάδες στην Ευρώπη και δεν ξέρω ποιος θα φταίει. Το αξίζουμε βάσει εικόνας. Δεν εμπιστευόμαστε τα νέα παιδιά. Προτιμάνε έναν ξένο του 5 πάρα έναν πιτσιρικά που μπορεί να φτάσει στο 10. Στον Παναθηναϊκό έπαιξαν πολλά παιδιά εξ ανάγκης.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε τον Τζόλη. είναι πολύ σπάνιο και μεγάλο ταλέντο. Έχουμε χάσει τον Μιχαηλίδη που είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ίσως του χρέωσαν λάθη. Αν είναι έτσι όμως, τον Ελ Καντουρί τι πρέπει να τον κάνουμε; Να του κόψουμε το ποδόσφαιρο;»

Για τα νέα παιδιά στη Δόξα:

«Έχουμε 6-8 παιδιά. Έχουμε παιδιά από την Κ19 έχουμε τον Μαρινάκη από την Κ19 ΟΦΗ, τον Φυτόπουλο από τον Παναιτωλικό που είναι ήδη επαγγελματίας. Για να μπει ένας πιτσιρικάς πρέπει να υπάρχει μια ομάδα έτοιμη για να μπολιαστεί.

Στον Παναθηναϊκό ζητούσαν από τον Νίνη να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και κάηκε. Στη Δόξα έχουμε 20 νέους παίκτες πρέπει να μονταριστούμε. Χρειάζεται μια ομάδα σταθερή ώστε να εξελιχθούν οι παίκτες.»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania