Κολιτσιδάκης: Κάναμε ένα καλό παιχνίδι

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 15 Οκτωβρίου 2017, 19:21

Πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό δήλωσε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης μετά το τέλος του φιλικού αγώνα. Παράλληλα, ο Ηρακλειώτης τεχνικός ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι προς τιμήν του Γκέραρντ, μην κρύβοντας τη συγκίνησή του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΣΥΝΚΑ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά γιατί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πώς να μην τον δώσουν. Έπαιζαν απέναντι σε μια ομάδα Β’ Εθνικής, σε ένα ωραίο γήπεδο. Νομίζω ότι όποιος ποδοσφαιριστής ήταν στην ομάδα ήθελε να παίξει, γι’ αυτό και έβαλα σχεδόν δύο 11άδες. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο όπου θα μπορούσαμε κιόλας να έχουμε προηγηθεί. Οι πολλές αλλαγές χαλάνε και το ρυθμό, αλλά έμεινα σίγουρα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά».  

Για τη δική του συμμετοχή στο παιχνίδι προς τιμήν του Γκέραρντ: «Αυτό που έχω πει και το λένε όλοι, όσοι ποδοσφαιριστές συνεργάστηκαν με τον Γκέραρντ, πραγματικά είναι ευλογημένοι… Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει πάρα πολλά πράγματα στον ΟΦΗ αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Περισσότερα όμως έχει δώσει στα “παιδιά” του όπως μας αποκαλεί που συνεργαστήκαμε μαζί του. Είναι πραγματικά μια ωραία προσπάθεια και θα είμαστε όλοι εκεί».

Estrella