Κόλα – Μπάρτοζ, Γαραζανάκη – Δρακάκη οι νικητές στο “Νίκος Κατούφας 2020”

Βόλεϊ Beach Volley | 21 Ιουλ 2020, 21:11

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το Παγκρήτιο τουρνουά beach volley στη μνήμη του Νίκου Κατούφα με τη συμμετοχή 28 ομάδων στους Άνδρες και 17 στις Γυναίκες. Οι Κόλα / Μπάρτοζ στους Άνδρες και οι Γαραζανάκη / Δρακάκη στις Γυναίκες ήταν οι νικητές.

Η ενημέρωση των διοργανωτών αναφέρει:

«Το τουρνουά “Ν. Κατούφας 2020”, ολοκληρώθηκε το Σ/Κ που μας πέρασε, αφήνοντας πίσω του εντυπωσιακές στιγμές και ευχάριστες αναμνήσεις, σε ένα τουρνουά με πολύ μεγάλο αριθμό αθλητών, με συνολικά 28 ομάδες στους άνδρες και 17 ομάδες στις Γυναίκες, με ομάδες από όλη την Κρήτη και κυρίως από το Ηράκλειο, που έδωσαν δυναμικό παρών.

Το αγωνιστικό επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό, με όλες τις ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Οι ημιτελικοί και οι τελικοί ανδρών και γυναικών, ήταν εντυπωσιακοί, κρατώντας συνεχώς το ενδιαφέρον των θεατών, που γέμισαν τις κερκίδες στο γήπεδο.

Στους άνδρες το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα των Κόλα Αντιόλ / Μπάρτοζ Ντούντεκ που κέρδισαν σε έναν συναρπαστικό τελικό τους Μονιάκη Γιώργο / Βολιτάκη Δημήτρη με 2-0 σετ (23-21, 21-18).

Στον τελικό γυναικών τα κορίτσια από το Ηράκλειο, Γαραζανάκη Εύα / Δρακάκη Μαριάννα, κέρδισαν, μετά από έναν τελικό με ανατροπές, τις Γκουγκουλή Κων/να / Βασιλείου Αντού με 2-1 σετ (13-21,21-12,15-9).

Στους ημιτελικούς ανδρών, έφτασαν οι ομάδες: Αλεξιάδης Αλέξανδρος / Χατζηδαμιανού Δαμιανός που έχασαν με 2-1 σετ από Μονιάκη / Βολιτάκη και Δασενάκης Γιώργος / Σταυρουλάκης Αλέξης που έχασαν με 2-0 σετ από Κόλα / Ντούντεκ.

Αντίστοιχα στις γυναίκες στα ημιτελικά έφτασαν οι: Μπορμπαντωνάκη Μαριάννα / Κρητικού Γεωργία χάνοντας με 2-0 σετ από Γαραζανάκη / Δρακάκη και Αντιμισιάρη Μαίρη / Ρηγάκου Ασπασία που έχασαν με 2-1 σετ από τις Γκουγκουλή / Βασιλείου.

Συγκινητική ήταν και η στιγμή των απονομών, καθώς σε αυτήν συμμετείχε και η Κα Κατούφα Ιωάννα, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, με τις κερκίδες γεμάτες από φίλους και συγγενείς του Νίκου Κατούφα. Επίσης στις απονομές, μας έκανε την τιμή να συμμετέχει, η Κα Καζάκου Ελένη ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσσφαίρισης.

Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν, για αυτήν την μεγάλη διοργάνωση και κυρίως τους εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, που από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το βράδυ της Κυριακής ήταν διαρκώς κοντά μας, κατά την διάρκεια των αγώνων.

Επίσης οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία Εστίασης Γρηγόρης στα Χανιά των Αφων Περογιάννη, που με την ευγενική χορηγία τους, μας βοήθησαν σημαντικά, να πραγματοποιήσουμε ένα από τα πιο πετυχημένα τουρνουά του Συλλόγου μας.»

karta antonis garden

Rabona ad