Κόλα: Ημασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για το ντέρμπι

Άρης Σούδας ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 21 Οκτωβρίου 2020, 19:24

Εμφανώς ικανοποιημένος αλλά και συγκρατημένος αφού ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου, εμφανίστηκε ο Αγγελος Κόλα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στο χανιώτικο ντέρμπι με τον Αρη Σούδας, τόνισε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του ήταν απολύτως προετοιμασμένη για να παίξει ένα τέτοιο παιχνίδι.

Οσον αφορά τη συνέχεια, τόνισε ότι το ΣΥΝΚΑ θα πρέπει να κοιτάξει με τον ίδιο τρόπο το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα Ρεθύμνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σίγουρα έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα με 2 στα 2 και ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε ένα χανιώτικο ντέρμπι. Ανταπεξήλθαμε πολύ καλά στις προσδοκίες του παιχνιδιού.

Η νίκη είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Βέβαια, πρέπει να έχουμε το κεφάλι χαμηλά, να δουλέψουμε διότι την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου, όπου πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Είμαι χαρούμενος που βοηθώ την ομάδα μου, αλλά πάνω απ’ όλα μετρά να νικάει η ομάδα μου. Τα γκολ έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αν συνδυάζονται βέβαια είναι ό,τι καλύτερο για ‘μένα.

Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Αρη, μία πολύ καλή ομάδα και έναν καλό προπονητή. Ολα πιστεύω ότι θα πάνε καλά και θα πετύχουν και εκείνοι τους στόχους τους. 

Estrella