Κοκολοδημητράκης: Η καλύτερη ομάδα των τελευταίων τεσσάρων ετών

Πλατανιάς | 25 Ιαν 2016, 13:32

Με δηλώσεις του στο athlitiko, ο Αντώνης Κοκολοδημητράκης εκφράζει την ικανοποίηση από πλευράς διοίκησης Πλατανιά για την πορεία που διαγράφει φέτος η χανιώτικη ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα, τονίζει ότι παραμένει στο προσκήνιο η μεταγραφή του Ράσμουσεν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς έχουν ως εξής:

Πιστεύετε σαν διοίκηση ότι αυτή είναι η καλύτερη εικόνα που παρουσιάζει ο Πλατανιάς στα τέσσερα χρόνια της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ;

Θεωρώ ότι όντως η φετινή ομάδα είναι η καλύτερη των τελευταίων τεσσάρων ετών. Σίγουρα, θα μπορούσαμε βαθμολογικά να ήμασταν καλύτερα, κάποιες διαιτησίες ας πούμε ήταν λιγάκι αρνητικές και χάσαμε κάποιους βαθμούς, νομίζω όμως ότι πάμε πολύ καλά δεδομένων των δυνατοτήτων και των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν σήμερα.

Πού αποδίδετε αυτή την καλή πορεία; Είναι θέμα Παράσχου, είναι θέμα παικτών;

Είναι σίγουρα σημαντικό ότι ο βασικός κορμός των παικτών παρέμεινε και οι προσθήκες που έγιναν ήταν πάρα πολύ καλές. Ο προπονητής είναι εξαιρετικός και γενικώς όλο το προπονητικό τιμ. Θεωρώ ότι φέτος είναι η καλύτερή μας χρονιά.

Βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο, τι σκοπεύει να κάνει ο Πλατανιάς τις μέρες που απομένουν;

Μην ξεχνάμε ότι ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα που φτάνει εκεί όπου μπορεί, δεν πρόκειται να κάνει υπέρβαση από τη στιγμή που δεν πρόκειται να κάνει το κάτι παραπάνω. Από εκεί και πέρα κάποιοι παίκτες είναι να αποχωρήσουν, εάν αποχωρήσουν, θεωρώ ότι έναν σέντερ φορ θα μπορούσαμε να τον πάρουμε. Υπάρχει ένας Δανός παίκτης τον οποίο τον γνωρίζετε… Εχουμε κάποιες επαφές, τα έχουμε βρει στο οικονομικό και θεωρώ ότι τις επόμενες ημέρες εάν ευδοκιμήσουν οι αποχωρήσεις θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, χωρίς αυτό να είναι σίγουρο.

Είσαστε μέλος της διοίκησης από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η αναγέννηση της ομάδας. Κάνοντας το ταμείο, εσείς προσωπικά, ποιο είναι το συμπέρασμά σας;

Δυστυχώς ζούμε σε ένα περιβάλλον στο οποίο οι ομάδες που είναι υγιείς δεν έχουν και την καλύτερη μεταχείριση. Η ομάδα του Πλατανιά δεν χρωστάει σε κανέναν, διαχειρίζεται όσο το δυνατόν καλύτερα το υλικό της και θεωρώ ότι αν στηριχθεί από τους Χανιώτες κι αν πραγματικά όλοι ενσκήψουν γύρω από την ομάδα του Πλατανιά και επειδή αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ, γιατί θεωρητικά και πρακτικά είναι η μοναδική στην ανώτατη κατηγορία απ’ όλο το νησί, θα μπορέσει να υπάρξει κάτι καλύτερο, κάτι το οποίο θα μπορέσει να μας πάει ακόμα πιο ψηλά. Αυτό είναι δύσκολο φυσικά λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad