Κόκκαλης – Ηλιάκη τα “χρυσά” στο Ρέθυμνο, 2η η Βογιατζάκη

Τένις | 29 Οκτωβρίου 2020, 23:02

Με τη συμμετοχή 62 αθλητών και αθλητριών από την Κρήτη πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, στις εγκαταστάσεις του ΟΑ Ρεθύμνου, το 4ο Ε3 της 43ης βδομάδας στις κατηγορίες Αγόρια - Κορίτσια κάτω των 14 ετών.

Οι νικητές και οι συμμετοχές ανά κατηγορία:

Αγόρια κάτω των 14 ετών (36 συμμετοχές)

➜ Την 1η θέση κατέλαβε ο Στέλιος Κόκκαλης του ΓΣ Λιβυκός Ιεράπετρας, ο οποίος επικράτησε στον τελικό του Έκτορα Τσατσάκη (Ηράκλειο ΟΑΑ) με σκορ 60, 60.

➜ Την 3η θέση πήραν ο Μιχάλης Μαυρομάτης του ΟΑ Ρεθύμνου και ο Θανάσης Ζαβουριανός του Ηράκλειο ΟΑΑ.

Κορίτσια κάτω των 14 ετών (26 συμμετοχές)

➜ Την 1η θέση κατέλαβε η Αθηνά Ηλιάκη του ΟΑ Ρεθύμνου, νικώντας στον τελικό την Ευσταθία Βογιατζάκη του ΟΑ Σούδας την με σκορ 76 (3), 64.

➜ Την 3η θέση πήραν η Αλίκη – Ιωάννα Ζαχαράκη του ΓΑΣ Γουρνών και η Εβελίνα Λαμπράκη του Ηράκλειο ΟΑΑ.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Ζ’ ΕΦΣΑΚ: «Ο Πρόεδρος της Ζ’ Ένωσης κ. Κώστας Μπόγρης και τα μέλη του Δ.Σ ευχαριστούν τoν ΟΑ Ρεθύμνου για την φιλοξενία των αγώνων, τους αθλητές και τις αθλήτριες που μας πρόσφεραν εντυπωσιακούς αγώνες καθώς επίσης και σε όσους συνετέλεσαν στην ομαλή διοργάνωση του πρωταθλήματος.»

Η ενημέρωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου για τις επιτυχίες των αθλητών του:

«Το Ρέθυμνο έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις καθώς την πρώτη θέση στα κορίτσια κατέλαβε η Ηλιάκη Αθηνά και την τρίτη θέση στα αγόρια ο Μαυρομάτης Μιχάλης. Πολύ καλή εμφάνιση είχε επίσης και ο Κατημερτζόγλου Γιώργος φτάνοντας ως τους 8 του ταμπλό. Οι Ντινόπουλος Μάνος και o μικρότερος σε ηλικία Σπυρόπουλος Γιάννης συμμετείχαν επίσης στο τουρνουά μη καταφέρνοντας όμως να έχουν κάποια διάκριση.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα παιδικά και εφηβικά τμήματα του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου είναι πλέον εμφανής καθώς οι αθλητές του διεκδικούν και επιτυγχάνουν τις πρώτες θέσεις όχι μόνο σε Παγκρήτια αλλά και σε Πανελλαδικά Πρωταθλήματα. Τα “φώτα” πέφτουν κυρίως στην Ηλιάκη η οποία έχει επαναλαμβανόμενες επιτυχίες και συνεχώς ανοδική πορεία στην Πανελλήνια κατάταξη.

Τα συγχαρητήρια φυσικά πρέπει να αποδοθούν και στους προπονητές του αγωνιστικού τμήματος, Χάρη Σκούρα και Βασίλη Γκόλτσιο, για την προσπάθεια, την υπομονή και επιμονή που έχουν επιδείξει, θέτοντας στόχους όλο και υψηλότερους. Τα μέλη του ΔΣ ευχαριστούν όλους τους παράγοντες και δεσμεύονται να συνεχίσουν να υποστηρίζουν το έργο και τους στόχους του Ομίλου βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.»

karta antonis garden